Ποδόσφαιρο

Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού απο την Τρίπολη

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν με τον Αστέρα Τρίπολη μέσα στο Θεόδωρος Κολοκοτρόνης και επικράτησαν με 0-4 του Αστέρα.

Όσο αφορά το αγωνιστηκό κομμάτι η ομάδα του Πειραιά είχε γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και κατοχή σε πολύ υψηλά ποσοστά, έχοντας και πάλι σαν κύριο συστατικό της επιθετικής του λειτουργίας την υπομονή. Η ομάδα της Τρίπολης για μισή ώρα στην αρχή του αγώνα ήταν καλή στο ανασταλτικό κομμάτι έχοντας βγει στο γήπεδο με διάθεση να κλείσει όλους τους χώρους και να πιέσει τη μπάλα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι ανεβάζοντας τον ρυθμό σε επίπεδα που η ομάδα του Αστέρα δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Οι Πειραιώτες είχαν συνολικά έξι τελικές στο διάστημα αυτό με 4 κλασικές ευκαιρίες και δύο γκολ, μετά από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ του Βαλμπουενά.
Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Σεμέδο στο 36′ με κεφαλιά και το δεύτερο στο 40′ με ένα ωραίο βολέ εκτός περιοχής ο Καμαρά.
Να σημειώσουμε ότι στα μέσα του πρώτου ημίχρονου 28′ ο Αστέρας έκανε και αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα, αφού ο Παπαδόπουλος τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο 21χρονος Τσιφτσής.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να διαχειριστούν χωρίς πολλές δυσκολίες το υπέρ τους σκορ δίνοντας έτσι περισσότερο χώρο και χρόνο στην ομάδα της Τρίπολης. ώστε να κάνει πιο εύκολα παιχνίδι και να τους χτυπήσει στον κενό χώρο. Οι Αρκάδες ήταν πιο επιθετικοί σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία τους. Στα τελευταία λεπτά πίεσε περισσότερο και με το γκολ -φαουλ του Φορτούνη στο 86′ αλλά και του Μπρουμα μετά απο μια κάθετη μπαλιά του Καμαρά ανεβάσαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button