Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός-Άρης: (4-2) Χαμένες ευκαιρίες στο α’μέρος και έλλειψη συγκέντρωσης έβαλαν «φρένο» στους «κιτρινόμαυρους»

Ο Άρης δεν ήταν σίγουρα στην καλύτερη του μέρα αγωνιστικά, είχε αρκετές αρκετές χαμένες ευκαιρίες, τρία δοκάρια, ένα ακυρωθέν γκολ αλλά και έλλειψη συγκέντρωσης γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-2 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Πρώτο ημίχρονο – Είχε τις ευκαιρίες αλλά δύο λεπτά απροσεξίας τον «έβαλαν» πίσω στο σκορ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που απείλησε πρώτος. Ο Τσιμίκα να κάνει μια σέντρα-σουτ στο 1ο λεπτό και τον Έμαν να αποκρούει με τις γροθιές του ενώ μετά από περίπου τέσσερα λεπτά (5′) ο Ελ Αραμπί βγήκε μόνος του αλλά ο Αυστριακός και πάλι έβαλε «στοπ».

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 13′, καθώς ο Μπα κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ματίγια σέντραρε και η κεφαλιά του Λάρσον βγήκε ελάχιστα άουτ.

Ο Άρης συνέχισε να προσπαθεί επιθετικά και μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα ο Σουηδός βρέθηκε ξανά τετ-α-τετ με τον Σα αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, μια επίσης πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να «ανοίξει» το σκορ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Στο 22′ ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό με δεύτερη προσπάθεια του Γκιγιέρμε. Από το κόρνερ και κεφαλιά του Σεμέδο, ο Έμαν μπλόκαρε αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει και το αμέσως επόμενο σου του Βραζιλιάνου.

Μέσα σε δύο λεπτά έγινε το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους» στο 24′. Μετά από τραγικό λάθος του Δεληζήση, η μπάλα βρέθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού και πάλι ο Έμαν απέκρουσε την πρώτη μπαλιά αλλά εκεί βρέθηκε ο Ελ Αραμπί απλώς πλάσαρε και διεύρυνε το σκορ.

ΓΚΟΛ για τον Άρη στο 37′ με τον Λίντσεϊ Ροζ! Ο Άρης χρειάστηκε κάποια λεπτά για να..συνέλθει με τον Ματίγια να κάνει πολύ ωραία στα αριστερά σέντρα με τον Ροζ να μπαίνει «σφήνα» και να σκοράρει για το 2-1!

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 στο 44′ με τον Ελαμπντελαουί να αποφεύγει τον Κόρχουτ και να στέλνει την μπάλα στα «δίχτυα» του Έμαν αφού πρώτα κόντραρε στον Δεληζήση.

Δεύτερο ημίχρονο – Άργησε να «μπει» στο παιχνίδι, κατάφερε να μειώσει μετά από ακυρωθέν γκολ και φάουλ που δεν δόθηκε!

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε πιο ισορροπημένα για τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη «απειλή» ήρθε στο 52′ για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα αλλά ο Έμαν έδωσε το «παρών», απέκρουσε το σουτ με τους «κιτρινόμαυρους» να διώχνουν την μπάλα.

Στο 59′ ο Βαλμπουενά κέρδισε πέναλτι από τον Βέλεθ (ωστόσο στην ακριβώς προηγούμενη φάση δεν δόθηκε ξεκάθαρο φάουλ στον Φετφατζίδη) και ο ίδιος σκοράρει (αν και ο Έμαν έπεσε σωστά στην γωνία του) διαμορφώνοντας το 4-1 στο 63′.

Στο 72′ ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει αλλά το VAR έβαλε δικαιολογημένα «φρένο» . Ο Ροζ έκανε το 4-2 ωστόσο ήταν προωθημένος και εκείνος και ο Λάρσον με τον Τζοβάρα να ακυρώνει το γκολ.

Ο Ροζ (ο καλύτερος παίκτης για τους «κιτρινόμαυρους») στο 78′ με ένα τρομερό σουτ ανάγκασε τον Σα να διώξει σε κόρνερ αλλά η ευκαιρία χάθηκε στην αμέσως επόμενη φάση με τους «ερυθρόλευκους» να διώχνουν.

ΓΚΟΛ για τον Άρη, μείωσε με Ντιγκινί στο 82′

Ο Άρης μείωσε στο 82′ με τον Νικολά Ντιγκινί να πλασάρει με εξαιρετικό τρόπο τον Σα κάνοντας το 4-2 έπειτα από ασίστ του Ντάνιελ Λάρσον.

Έγιναν προσπάθειας από πλευράς «κιτρινόμαυρων» στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων αλλά αυτό δεν ήταν ικανό προκειμένου ο Άρης να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης με τον αγώνα να τελειώνει 4-2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button