Ποδόσφαιρο

“Οι μικροί που δεν είναι μικροί”

Ο Πέτρος Μπακούτσης στην χθεσινή ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο, έκανε το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, δείχνοντας σε αρκετά σημεία του αγώνα πως μπορεί να διεκδικήσει κάποια παραπάνω λεπτά.

Ο αμυντικός μέσος του Άρη είναι λογικό να μπει κάπως.. “ψαρωμένος” στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι εύκολο για κανένα ποδοσφαιριστή να κάνει την αρχή σε βασική ενδεκάδα σε μια ομάδα σαν τον Άρη, εντός έδρας, πόσο μάλλον δε όταν και οι ποδοσφαιρικές του εμπειρίες δεν είναι μεγάλες.

Παρόλα αυτά ο Μπακούτσης, από την αρχή του αγώνα είχε τα τρεξίματα, “καθάριζε” μπαλιές και όσο το δυνατόν βοηθούσε στην δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδος.

Λάθη από την πλευρά του έγιναν, που όμως δεν στοίχησαν. Σε αυτή την εξίσωση πρέπει φυσικά να μπει η συνοχή της συγκεκριμένης ενδεκάδας που δεν υπήρχε, όπως είναι λογικό αφού δεν έχουν παιχνίδια μαζί στα.. πόδια τους.

Ακόμη δε και ο πάρτε νερ του στο κέντρο, Χαβιέ Ματίγια, τον βοηθούσε σε αρκετές στιγμές καλύπτοντας κάποια παραπάνω μέτρα από τα όσο συνήθως κάνει, όταν αγωνίζεται στο πλάι του Λούκα Σάσα.

Σίγουρα όμως, ήταν ένα θετικό ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα για τον “μικρό”, που παύει πλέον να είναι ο μικρός. Όπως και Μπαγκαλιάνης και ο Τσαγκαλίδης αλλά και ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής από την Κ19 κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζεται να ενταχθεί στους “μεγάλους”, είναι ισότιμος με αυτούς και πρέπει να κολυμπήσει στα.. βαθιά και να αρπάξει τις ευκαιρίες.

Το σίγουρο είναι πως τέτοιες ευκαιρίες για τους νεαρούς του Άρη θα παρουσιαστούν στο μέλλον και θα πρέπει να έχουν την στήριξη όλων. Οι “κίτρινοι”, με βάση και το πλάνο που καταρτίζει ο Άγγελος Χαριστέας και ο Μίχαελ Ένινγκ, θα βασιστούν στις ακαδημίες της ομάδος, που διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και θα αποτελέσουν την νέα φουρνιά της ανδρικής ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button