Ποδόσφαιρο

Κέρδος ο Μαντσίνι από το ροτέισον

Από το χθεσινό ροτέισον του Ένινγκ στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, αρκετοί παίχτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, πήραν την ευκαιρία τους για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι μέρος της συζήτησης.

Ένας από αυτούς ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, δεν μπόρεσε σε καμία φάση της φετινής σεζόν, ανεξάρτητα από την προπονητή, να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Άρη, παρόλο που σε αρκετούς αγώνες, τηρουμένων των αναλογιών, έκανε καλές εμφανίσεις.

Στον χθεσινό αγώνα με την ευκαιρία που του έδωσε ο Ένινγκ, έδειξε ότι μπορεί με τέτοιες εμφανίσεις να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση πιο.. μόνιμη σε αυτή, παρόλο τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Με όρεξη και τρεξίματα, πιέζοντας τους αντιπάλους αμυντικούς όταν η ομάδα δεν είχε την κατοχή και δημιουργικός όταν την είχε, προσπαθώντας να βγάλει τον Λάρσον ή τους υπόλοιπους επιθετικούς του Άρη σε πλεονεκτική θέση.

Σίγουρα το έναυσμα που του έδωσε ο Γερμανός τεχνικός θα είναι καταλυτικό και για την ψυχολογία του Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς και ο ίδιος ξέρει πως οι αγώνες που έρχονται είναι κρίσιμοι και δεν θα θέλει να τους παρακολουθεί από τον.. πάγκο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button