Ποδόσφαιρο

Οι δεσμεύσεις είναι για να τηρούνται κ. Γεραπετρίτη…

Πέρασαν κοντά τέσσερις μήνες από την τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Γεραπετρίτη, που ανέφερε και δεσμεύτηκε την επίλυση του προβλήματος του μεταγραφικού μπαν του Άρη.

Σε δηλώσεις του τότε (10/3) ο κ. Γεραπετρίτης κατέστησε σαφές, πως το θέμα του Άρη με το μπαν θα ενταχθεί στο μνημόνιο που υπογράφτηκε μεταξύ Κυβέρνησης και FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, και μέσω αυτής της συνθήκης-συνεργασίας θα δοθεί άμεσα, όπως τόνιζε, λύση.

Εκτός από εκείνες τις δηλώσεις, είχε πραγματοποιηθεί και τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ανθρώπων του Άρη και του κ. Γεραπετρίτη και όπως τονίζει η ΠΑΕ στην χθεσινή ανακοίνωση της: «Περάσανε 49 μέρες από την τηλεδιάσκεψη που είχαμε με τον Υπουργό Επικράτειας, κ. Γεραπετρίτη και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυβέρνηση για το ζήτημα του ban της FIFA».

Το σημαντικό από την υπόθεση αυτή είναι, πως το πρόβλημα του Άρη δεν επιλύεται, ενώ, ίσως, ψηφοθηρικά διάφοροι κύκλοι της κυβέρνησης αλλά και ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός Γεραπετρίτης, έδιναν την υπόσχεση τους και την δέσμευση τους…

Είναι πολύ λογική λοιπόν η αγανάκτηση και η “έκρηξη” του κόσμου του Άρη που νιώθει να τον “εμπαίζουν” οι κυβερνώντες, όπως όμως και της ίδιας της ΠΑΕ Άρης που χάνει κέρδη και ζημιώνεται το προφίλ της από την υπόθεση αυτή, ενώ θα πρέπει να «χρεωθεί» χωρίς να έχει καμιά ευθύνη τις παλιές αμαρτίες άλλων, όσο δεν δίνεται λύση, παρόλο τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις!

Μάλιστα και η προαναγγελία για «περισσότερες αποκαλύψεις στο άμεσο μέλλον» που αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button