ΓενικάΠοδόσφαιρο

Μια προφυλάκιση με «εκκωφαντικό μήνυμα»

Η πολύωρη απολογία της οδηγού της νοικιασμένης Mercedes που αποτελείωσε το έγκλημα κατά της ζωής του Τόσκο ήταν η αρχή μόνο των εξελίξεων στην υπόθεση.

Όπως αποδεικνύεται, η καθυστέρηση στην απόδοση ευθυνών έχει να κάνει με το πλήθος των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του το τμήμα καταπολέμησης αθλητικής βίας , στοιχεία που οδηγούν σε πολύ υψηλότερα κλιμάκια από εκείνα που περίμεναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του YellowRadio.gr, η εμπλοκή των συγκεκριμένων προσώπων αναγκάζει τους αστυνομικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους , καθώς ανάλογου μεγέθους είναι και η νομική και οικονομική προστασία των εμπλεκομένων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπόθεση έχει “δέσει” και η 26χρονη αν και δεν έδωσε ονόματα, άλλαξε την αρχική της κατάθεση σχετικά με τις κινήσεις του αυτοκινήτου, η πορεία του οποίου είναι καταγεγραμμένη σε δεκάδες βίντεο από την εκκίνηση του ως και την άφιξη του στην ιδιωτική κλινική.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι μέχρι και τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο όπου εκτυλίσσονταν το επεισόδιο ήταν συνοδηγός του αυτοκινήτου και μόνο όταν διαπίστωσε τη σοβαρότητα κάθισε στη θέση του οδηγού και πάτησε γκάζι.

Ο ισχυρισμός για πανικό της δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς, αφού διατάχθηκε η μεταφορά της στις φυλακές, με την ίδια να μην έχει τη δυνατότητα προσφυγής κατά της απόφασης προφυλάκισης σε λιγότερο από τρεις μήνες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του YellowRadio.gr, οι έρευνες δεν σταματούν με την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, αφού τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές δεν αφορούν μόνο την κίνηση του αυτοκινήτου , αλλά και τις επικοινωνίες των επιβατών του αυτοκινήτου όλο το επίμαχο διάστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button