Ποδόσφαιρο

Ξεκίνησαν τα τεστ των παικτών του Άρη με στόχο την επιστροφή στην κανονικότητα

Ξεκίνησαν σήμερα τα τεστ των ποδοσφαιριστών του Άρη προκειμένου σταδιακά η ομάδα να επιστρέψει πλήρως στην κανονικότητα της.

Υπενθυμίζεται πως οι παίκτες του Άρη χωρισμένοι σε γκρουπ των 6-8, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Έτσι και αλλιώς ο Μάιος προβλέπεται μήνας… προετοιμασίας για τους παίκτες όλων των ομάδων στην Super League καθώς είναι γνωστό πως ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για πλήρη επαναφορά είναι οι τρεις εβδομάδες.

Όπως είχε ενημερώσει και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

 “Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ξεκίνησε σήμερα η προβλεπόμενη διαδικασία των τεστ για τον κορονοϊό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ και υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματά τους από το ιατρικό επιτελείο θα τεθεί σε εφαρμογή το προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο –όπως έχει ανακοινωθεί- περιλαμβάνει ατομικές προπονήσεις ανά γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button