Ποδόσφαιρο

Ξάνθη-Τρίκαλα 1-0: Νίκη με γκολ του Καπνίδη για τους Θρακιώτες

Η Ξάνθη επικράτησε των Τρικάλων με 1-0 και το γκολ του Καπνίδη, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις.

Ξάνθη και Τρίκαλα αναμετρήθηκαν στα Πηγάδια για την 8η «στροφή» της Super League 2, σε μία από τις δυνατότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με το 0-0 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Τα Τρίκαλα βέβαια θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, αφού στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σταματής έκανε ένα τεχνικό πλασέ εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης, με τον Ίτσο να έχει μείνει άγαλμα και να είναι ανήμπορος να αντιδράσει.

Το 1-0 έκανε ο Αντώνης Καπνίδης στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Έμπερτ και με δυνατό σουτ με το αριστερό, άνοιξε το σκορ. Τα Τρίκαλα έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 94’, αφού κέρδισαν πέναλτι, ο Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ίτσο του είπε «όχι» και κράτησε το αποτέλεσμα για την Ξάνθη. Μάλιστα, ήταν το πρώτο πέναλτι στην καριέρα του Ριζογιάννη που δεν είναι εύστοχο, αφού είχαν προηγηθεί 10 συνεχόμενες επιτυχημένες εκτελέσεις.

ΞΑΝΘΗ (Πόποβιτς): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Παντελιάδης, Μπριλάντε, Πόποβιτς (58′ Τεσίγια), Έβερτ, Πέτροβιτς (46′ Στάθης), Καπνίδης (89′ Τζούρμαν), Σχρόιγεν (78′ Βόλτερς), Ντίνας (58′ Ντίνας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής (77′ Σιλβάνο), Νιάρος (76′ Διαμαντόπουλος), Παπαγεωργίου, Πέλκας (84′ Κλεμέντε) Κεχαγιάς, Αλμπάνης (66′ Ευθυμίου), Ζώγκος (66′ Φασίδης).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button