Ποδόσφαιρο

Ντάγκρας: “Ο Άρης έπρεπε να έχει 9 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της Αναγέννησης Καρδίτσας Δημήτρης Ντάγκρας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Μου είπανε ότι μου πάνε τα κιτρινόμαυρα και τα φόρεσα, προπλάθουμε και όλα καλά.

Γιατί δεν προχώρησε με τον Άρη:

Μίλησα με τον κύριο Παύλο, έμεινα στην προετοιμασία και προς το τέλος μου είπαν να πάω δανεικός εκεί, εγώ δεν ήθελα δεν τα βρήκαμε και προτίμησα να ψάξω μόνος μου την τύχη μου.

Για τον Κισσαμικό:

Είναι μια πολύ καλή ομάδα με φιλοδοξίες ο Κισσαμικός όπως και ο προπονητής. Εκεί είναι καλά τα πράγματα, απλά εγώ δεν είχα τον χρόνο που ήθελα και προτίμησα να κινηθώ για κάπου αλλού.

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Άρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και όποιος το προσεγγίσει καλύτερα θα κερδίσει.

Τι ποδόσφαιρο παίζει η Καρδίτσα:

Ανάλογα τον αντίπαλο που παίζεις αλλάζει και η τακτική που προσεγγίζει τα παιχνίδια, όταν η αντίπαλη ομάδα έχει την μπάλα, κλείνεσαι στον άξονα και πίσω.

Ο Άρης είναι πρώτος και σίγουρα θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το παιχνίδι και εμείς θα προσπαθήσουμε να το κλέψουμε.

Είναι δίκαια ο Άρης στην πρώτη θέση:

Είναι δίκαια ο πρώτος  και είναι κρίμα που δεν έχει μεγαλύτερη διαφορά από τους άλλους. Είχα πει ότι τον Δεκέμβρη έπρεπε να έχει 9 βαθμούς από τον δεύτερο, η ομάδα έχει χαρακτήρα και κερδίζει όλα τα παιχνίδια και εύχομαι να ανέβει. Έχει τους καλύτερους παίκτες στην κατηγορία  ο Άρης, όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά.

Το κακό είναι ότι όποιος παίζει με τον Άρη παίζει με περισσότερο κίνητρο.

Για τον κόσμο του Άρη και ένα μήνυμα:

Να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και νομίζω ότι αυτό που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές πρώτα από όλα να το κάνουν για  τον κόσμο και είναι μεγάλη ομάδα από τον κόσμο του.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη και τον Δημήτρη Σπανό:

Τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο τον Παύλο και του εύχομαι να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα με τον Άρη και ο κύριος Σπανός του αξίζει μια θέση στην μεγάλη κατηγορία και είναι το πιο ταιριαστό δίδυμο στην κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button