Μπάσκετ

Μπουσβάρος: “Να έχουμε πίστη υπομονή και να στηρίξουμε την ομάδα σήμερα όλοι”

Ο τεχνικός της εφηβικής ομάδας και υπεύθυνος των τμημάτων Δημήτρης Μπουσβάρος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Είναι από τις στιγμές που πρέπει να σκεφτόμαστε την δύναμη και την ενέργεια που πρέπει να περάσει στην ομάδα σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Πιστεύω ότι όποια ομάδα που έρχεται να παίξει στο Αλεξάνδρειο, βιώνει μια παρόμοια κατάσταση, όταν η ομάδα και ο κόσμος γίνονται ένα, μπορούν να κερδίζουν οποιαδήποτε ομάδα.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, μετράει ο σκοπός και ο σκοπός είναι ένας να μπορέσει η ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα και βήμα βήμα να τελειώσει αναίμακτα το πρωτάθλημα και να βρεθούν λύσεις στο διοικητικό που ταλαιπωρεί αυτή την μεγάλη ομάδα.

Για τις σερί ήττες:

Είναι ένα σερί που περνάει στο πετσί του παίκτη της ομάδας και σκέφτονται ότι αν χάσουμε ένα ακόμη δεν πειράζει, αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ, πρέπει το παιχνίδι αυτό να ξεκινήσει με ένα νικηφόρο σερί. Αυτά τα παιχνίδια για τους παίκτες και τους προπονητές λειτουργούν διαφορετικά για κάποιον απέξω, θα μπουν να παίξουν μια συγκεκριμένη τακτική θα προσπαθήσουν να κόψουν τον ρυθμό στο Λαύριο και θα παίξουν το παιχνίδι φάση φάση και βήμα βήμα, θέλουν υπομονή να κερδίσουν πίσω την άμυνα, να βάλουν μπροστά το καλάθι και ξανά.

Για το παιχνίδι με το Λαύριο:

Εγώ θα περίμενα σήμερα από τον Άρη να ελέγξει τον ρυθμό, να κλείσει τους διαδρόμους για τα εύκολα καλαθιά να μην τα δώσει από δεύτερες επιθέσεις και επιθετικά ριμπάουντ, εύκολα καλάθια και να μην δώσει εύκαιρες στον αντίπαλο να ξεδιπλώσει το επιθετικό του παιχνίδι από λάθος δικό μας. Πιστεύω ότι στην ομάδα μας υπάρχουν πολλά καλά στοιχεία αρκεί να αλλάξει η ψυχολογία.

Με τον Μποχωρίδη τον Αθηναίου και τον Φλιώνη τον Πουλιανίτη και τον Μπελ είναι μια πεντάδα που μπορεί να τρέξει να ευστοχήσει απέξω να κάνει πράγματα, σίγουρα μες στο καλάθι μπορεί να βρει ευκαιρίες και φάσεις με τον Μιχάλη τον Τσαϊρέλη και να βάλει καλάθια, βασίζεσαι σε ένα παιχνίδι που είναι πιο υπομονετικό ξανά γυρίζω στο ίδιο και στο ίδιο, είναι ένα παιχνίδι ρυθμού, αν μπορέσουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό θα γυρίσει και προς την μεριά μας.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μπασκετικός Άρης είπε:

Αλλάζουν τα πράγματα και εμείς στον Άρη έχουμε μια δυσκολία, γιατί το παρελθόν της ομάδας είναι μεγάλο και πολλές φορές μας παρασύρει στις απαιτήσεις μας, εγώ νομίζω ότι περνάνε αυτά τα σκαμπανεβάσματα οι ομάδες και ο Άρη ταλανίζεται όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έχει αντίδραση καλή μετά από συσπείρωση και ενότητα, αυτό που θέλω να δω είναι να υπάρχει ενότητα κάτω από τη σκεπή του Άρη για να γίνει το καλύτερο για τον Άρη. Υπάρχει ο Άρης και να μην ξεχνάμε πως έχει ξεκινήσει αυτή η ομάδα, ήταν ο κόσμος πάντα εκεί μια μάχιμη ομάδα ήρθαν μεγάλοι παίκτες στον Άρη άλλα πάντα όλοι κάτω από το όνομα του Άρη μπροστά ο Άρης και πίσω ο κόσμος του.

Μπορεί να έχει περιπέτειες, ανησυχία σίγουρα υπάρχει γιατί τα οικονομικά που υπάρχουν δείχνουν να φαίνονται αβάσταχτα και άλυτα, πρέπει να λυθεί το διοικητικό αλλά όσο το αγωνιστικό παίρνει ανάσες τόσο παίρνει και χρόνο το διοικητικό και γίνονται δύσκολα τα πράγματα. Για τα κουπόνια θα θυμηθούμε τα πολύ παλιά, τότε στην Γάνδη ο κόσμος πλήρωνε ένα αντίτιμο σε εισιτήριο και το άλλο αντίτιμο σε κουπόνια ενίσχυσης και το «Παλέ» ήταν κατάμεστο.

Είχε έσοδα φοβερά εκείνες τις εποχές. Είναι μεγάλο συν και προτέρημα για μια ομάδα να μπορεί να νιώθει ότι έχει έναν κόσμο που την στηρίζει και να γίνεται το όχημα για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση. Πρέπει να φύγουμε από αυτή τη θέση να βάλουμε πιο ρεαλιστικούς στόχους και να κάνουμε τον Άρη έναν συμμαζεμένο πρωταγωνιστή και πάλι πρωταθλητή. Να έχουμε πίστη υπομονή και να στηρίξουμε την ομάδα σήμερα όλοι.

Για τις ακαδημίες:

Οι ακαδημίες φέτος έκαναν ένα άλμα προσέλευσης παιδιών εγώ είμαι πιο υπεύθυνος για τα αγωνιστικά, το εφηβικό τερμάτισε πρώτο στο πρωτάθλημα το παιδικό βαδίζει καλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά μπορεί να γίνει, το παλεύουμε και συνεχίζουμε. Εμείς δείχνουμε να έχουμε καλές αντοχές. Υπάρχει ένα αγωνιστικό μέλλον στον Άρη, υπάρχουν παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν αργότερα και γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button