Ποδόσφαιρο

Νικολαΐδης: “Έχω τονίσει ότι ο Άρης είναι μια κυνική ομάδα και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει”

Ο προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για την πορεία του Αιγινιακού:

Η ομάδα μας φέτος πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα και αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά, έχουν έρθει κάποιοι άνθρωποι μετά την φυγή του κύριου Νιώπα που έφεραν οικονομική υγεία και ηρεμία, μας έχουν στηρίξει και είναι 3 άνθρωποι που ήρθαν να βοηθήσουν.

Ο κύριος Ζίρνας που είναι πρόεδρος και αυτή η αλλαγή που έγινε,  η ομάδα βρήκε την ηρεμία της, υπάρχει μια σταθερότητα, είχαμε προβλήματα στα εκτός και ήταν θέμα χρόνου να έρθει η νίκη και στα εκτός και πόσο μάλλον μέσα στην Πάτρα και μας έδωσε μια ώθηση ψυχολογική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη του Αιγινιακού στην Πάτρα:

Ο κορμός της Παναχαϊκής παραδέχτηκε ότι ήταν δίκαιη η νίκη και παίξαμε καλύτερα, τα παιδιά έδειξαν πάθος και θέληση και εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα ερχόταν πιο νωρίς η νίκη μέσα στην Πάτρα, εκεί ρίξαμε το βάρος να ήμαστε πιο αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί και ήμαστε σε καλό δρόμο.

Για τον αγώνα που έρχεται με τον Άρη:

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γιατί δεν θα έχουμε πολύ συχνά αντιμέτωπο τον Άρη, είναι μια πολύ μεγάλη μέρα η Κυριακή για εμάς, από εκεί και πέρα νομίζω ότι έχουμε δείξει μέσα στην έδρα μας ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, σίγουρα δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι αυτό με της Παναχαϊκής και έχω τονίσει ότι ο Άρης είναι μια κυνική ομάδα και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και αυτό τον κάνει να διαφέρει, οπότε πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι εκατό τοις εκατό.

Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να προβληματίσουμε τον Άρη και πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να σώσουμε την ομάδα στην κατηγορία φέτος.

Ποια χαρακτηριστικά ξεχωρίζει στον Άρη:

Ο Άρης τα έχει όλα και έξω αγωνιστικά είναι δυνατός έχει έναν πολύ καλό προπονητή που τον έχω ψηλά στην εκτίμηση μου και ένα πολύ καλό ροστερ και αν έχεις υψηλούς στόχους δύσκολα τους χάνεις και ο Άρης το έχει πετύχει και είναι δίκαια στην πρώτη θέση και πιστεύω ότι θα ανέβει εκατό τοις εκατό.

Από εκεί και πέρα δεν ξεγράφουμε καμία άλλη ομάδα και θα γίνει μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν και η Δόξα είναι μια ομάδα που να μην την ξεγράφουμε.

Για το γήπεδο και για το κόσμο του Άρη που θα φιλοξενήσει ο Αιγινιακός:

Θα έχει κόσμο και το εύχομαι, νομίζω ότι το γήπεδό είναι πολύ μικρό για τον Άρη, αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να φιλοξενήσουν τον κόσμο του Άρη και όσοι έρθουν θα απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Για την εμπλοκή του στις τηλεδίκες:

Όσοι μπήκαν στη διαδικασία να με ρωτήσουν, νομίζω ότι ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, ήταν μια συνομιλία μου ενός πολύ οικείου μου προσώπου, ένα κομμάτι που δεν είχε  να κάνει ούτε με στοιχηματικές απάτες, ούτε με κάτι άλλο και ούτε καν μπήκαν στον κόπο να βγάλουν και την αλληλουχία των μηνυμάτων, υπήρξε εμπάθεια στο πρόσωπο μου από ένα οικείο μου πρόσωπο, ήταν λάθος μου εννοείται αυτό το συγκεκριμένο το οποίο αναφέρθηκε στο μήνυμα και υπήρχε αυτή η πίεση το ότι πρέπει να δικαιολογούμε.

Υπάρχουν στοιχεία στα χέρια μου που αποδεικνύουν το αληθές και δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο γιατί σέβομαι τον ποδοσφαιριστή που είναι εν ενεργεία. Όποιος και από όπου μου ζητηθεί, έχω τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button