Ποδόσφαιρο

Νεαρός Ρουμάνος δηλώνει Αρειανός! – «Είναι κάτι συγκλονιστικό ο Άρης, μακάρι να ήμουν Χαριλάου»

Η ιστορία του Ντέιβιντ Κόβακς εντυπωσιάζει, καθώς πρόκειται για έναν νεαρό Ρουμάνο που υποστηρίζει φανατικά τον Άρη και δηλώνει πως αγαπάει πολύ την ομάδα και τον κόσμο της.

Όχι, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Έτυχε να δει το Άρης – Ατλέτικο Μαδρίτης (2010) στη Ρουμανική τηλεόραση και από κει και έπειτα δεν σταμάτησε να βλέπει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ των «κίτρινων» γιατί το ερωτεύτηκε!

Ο Ντέιβιντ τα είπε όλα στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «New Generation» με τους Ελένη Παπαδοπούλου και Δημήτρη Μαρίντσιο.

Αναλυτικά:

Για το πώς έγινε Αρειανός ενώ είναι από τη Ρουμανία:

«Είναι μεγάλη ιστορία, αλλά όμορφη. Συνέβη πριν 9 χρονιά, ο Άρης έπαιζε ομίλους Europa League και έβλεπα τα ματς της ομάδας στη Ρουμανική τηλεόραση. Ακόμα θυμάμαι τα ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός κι εκτός έδρας.

Το πρώτο ματς που είδα ήταν με την Ατλέτικο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πολύ καλή ομάδα και φοβεροί φίλαθλοι».

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που βλέπω στον Άρη, είναι συγκλονιστικό»

Για το γεγονός ότι μόνο με μερικά Ευρωπαϊκά ματς αποφάσισε να υποστηρίζει τον Άρη:

«Όταν είδα εκείνα τα ματς, είδα πάθος και ενότητα μεταξύ οπαδών. Δεν έχω δει τέτοιο πάθος στη Ρουμανία, ούτε στην Ευρώπη. Αυτό που συμβαίνει στον Άρη είναι εκπληκτικό, δεν έχω λόγια να το περιγράψω».

Αν έχει διαδώσει τον Άρη σε Ρουμάνους φίλους του:

«Ναι, αλλά οι περισσότεροι δεν είναι σαν εμένα. Είδαν τα ματς αλλά δεν έχουν αυτό το πάθος και δεν καταλαβαίνουν».

«Διάβαζα για τον Άρη σε κατώτερες κατηγορίες από ρουμανικές εφημερίδες»

Για το αν έβλεπε τα ματς του Άρη σε χαμηλές κατηγορίες:

«Την επόμενη χρονιά από το 2010 δεν έβλεπα πολύ λόγω δουλειάς οπότε δεν μπορούσα να μπαίνω στο Facebook ή να διαβάζω σχόλια φίλων του Άρη. Μετά συνέχισα να βλέπω όμως. Ακόμα κι όταν ο Άρης ήταν σε κατώτερες κατηγορίες, έβλεπα σε εφημερίδες της Ρουμανίας αποτελέσματα από την Ελλάδα και φυσικά ήμουν και τότε Άρης».

Πώς βλέπει την φετινή ομάδα:

«Αν δούμε πριν λίγα χρόνια που ο Άρης ήταν σε κατώτερες κατηγορίες, βλέπουμε ότι η ομάδα τώρα είναι καλά. Χρειάζεται όμως υπομονή, είναι η δεύτερη χρονιά μόλις. Μπορούν να πάρουν και το πρωτάθλημα, αρκεί να έχουμε υπομονή, αυτό είναι το σημαντικότερο».

Αν έχει παίκτες που ξεχωρίζει:

«Ναι έχω μερικούς. Μου αρέσει ο Ιντέγε, ο Φετφατζίδης και ο Λούκας Σάσα».

«Όνειρό μου να έρθω στο «Κλ. Βικελίδης»

Για το αν έχει έρθει στο γήπεδο του Άρη:

«Όχι, ποτέ. Αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ. Είναι το όνειρό μου. Είναι στα σχέδιά μου να έρθω σύντομα».

Για το πού θέλει και πού πιστεύει θα φτάσει ο Άρης φέτος:

«Μπορεί ακόμα και να κερδίσει και το πρωτάθλημα αρκεί να δοθεί χρόνος στην ομάδα. Με υπομονή και δουλειά μπορούμε να κερδίσουμε πρωτάθλημα ή κύπελλο, μπορεί να πάμε και Champions League. Είδα ότι ο Άρης έχει να πανηγυρίσει τίτλο 50 χρόνια και αντιλαμβάνομαι τη «δίψα» του κόσμου. Είναι σημαντικό να συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε ακόμα κι όταν χάνουν».

«Από τους καλύτερους παίκτες σε Ευρώπη και NBA ο Γκάλης»

Πώς βλέπει την ομάδα μπάσκετ του Άρη:

«Ξεκίνησαν καλά με μία νίκη επί του ΠΑΟΚ σε ένα δυνατό ματς. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και χάρηκα πολύ που κερδίσαμε. Μετά κάθε ματς χάναμε. Είχαμε ban το καλοκαίρι αλλά έβλεπα λίγο καιρό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ένα – ένα σβηνόταν. Μετά κάθε μέρα σχεδόν έφερναν παίκτη. Στο μπάσκετ φυσικά και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, το ελληνικό πρωτάθλημα άλλωστε είναι αρκετά ανταγωνιστικό».

Ποιο άθλημα προτιμάει να βλέπει:

«Θα πω και τα δύο, ακόμα κι αν δεν πάμε καλά στο μπάσκετ. Άλλωστε η ιστορία του Άρη είναι κυρίως το μπάσκετ. Είχε τον Νίκο Γκάλη ο Άρης, ένα από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

Για τον Γκάλη:

«Έχω δει πάρα πολλά βίντεο με τον Γκάλη. Είχα δει ένα ματς που πέτυχε 45 πόντους με την Εθνική κόντρα στη Ρουμανία, μας «πλήγωσε» (σ.σ. γέλια). Ήταν από τους καλύτερους στην Ευρώπη, ακόμα και από το NBA. Το είχα δει στην τηλεόραση πρόσφατα, δείχνουν ακόμα αυτά τα ματς στη Ρουμανία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button