Μπάσκετ

Μίροτσιτς: «Είμαι στην Μπαρτσελόνα και πολλοί δεν το έχουν ξεπεράσει»

Ο Νίκολα Μίροτιτς σχολίασε το δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», που έκανε λόγο για προβλήματα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνας

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτά συμβαίνουν, επειδή είμαι στη Μπαρτσελόνα κι υπάρχει πολύς γαμ@$%νος κόσμος που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει, και δεν θα ξεπεράσει, το γεγονός ότι είμαι στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχω να πω τίποτα σε κανέναν, είναι η ζωή τους, αλλά είναι άσχημο. Θα έχουν τους λόγους τους. Εμείς πρέπει να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε.

Είμαστε στην πρώτη θέση στην Euroleague, τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και γίνεται πολύς λόγος για την ομάδα. Υπάρχουν θετικοί άνθρωποι, αλλά υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι με πολλή κακία μέσα τους και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι. Αυτό που θέλουν, είναι να σπάσουν την δυναμική της ομάδας, λένε άσχημα πράγματα για μένα, όπως αυτό που βγήκε τελευταία. Είναι καλό να μιλούν για εμάς, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που πάντα θα μιλούν άσχημα και θα μας βλέπουν κακοπροαίρετα.

Όλοι είναι πιο κοντά και πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ. Αρχίσαμε πολύ καλά στη σεζόν, είμαστε εδώ που θέλουμε, με τόσους τραυματισμούς. Από τα 13 ματς, έχουμε νικήσει στα 10».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button