Ποδόσφαιρο

Να παραδειγματιστεί από το εξωτερικό για να μειώσει τις οικονομικές απώλειες

Στο γήπεδο δεν είναι σίγουρο ακόμη αν θα μπορεί ο κόσμος να πάει τώρα που ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα, η πρόταση για το 20% της πληρότητας των γηπέδων πραγματικά θα είναι πολύ θετικό γεγονός αν υιοθετηθεί, όμως υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ΠΑΕ Άρης.

Εάν οι “κίτρινοι” θα θέλουν να μειώσουν τις οικονομικές απώλειες λόγω του κορωνοιού, θα πρέπει να εξαγγείλουν τρόπους στήριξης του κόσμου στην ομάδα, το συντομότερο δυνατόν. Είτε θα λέγεται ομοιώματα, είτε εισιτήρια σε χαμηλό κόστος χωρίς παρουσία , είτε απλά κουπόνια, ο λαός του Άρη θα είναι εκεί να βοηθήσει καθώς όπως έχουμε αναφέρει από την αρχή της πανδημίας το οικονομικό πλήγμα θα είναι μεγάλο και ευρέως αντιληπτό ώστε να κινητοποιήσει τον κόσμο σε βοήθεια.

Το γεγονός της στήριξης του κόσμου επιβεβαιώνεται και από τους ρυθμούς εγγραφής στον ερασιτέχνη αυτές τις ημέρες, που είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Πόσο μάλλον δε για το ποδόσφαιρο και την δημοφιλία του, που συνδυάζεται και με τις δύσκολες οικονομικές ημέρες που περνά το τμήμα λόγω του κορωνοιού αλλά και φυσικά των άλλων καταστάσεων, κυρίαρχα εξωγενών που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Λύσεις υπάρχουν αρκετές, διορατικότητα και μάρκετινγκ χρειάζεται ακόμη και αυτές τις ημέρες. Κάτι που πρέπει να χτιστεί… χθες ώστε να μειωθούν οι απώλειες, όπως κάνουν τα περισσότερα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Στην Γερμανία για παράδειγμα, ομάδες χρησιμοποιούν ομοιώματα των ανθρώπων με ένα ποσό, ώστε να κάνουν τον καθένα να νιώθει… νοητά μέσα στο γήπεδο. Ενώ φυσικά υπάρχει και η παράμετρος της διαφήμισης και των μπάνερ που υπάρχει στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη.

Τα κουπόνια και τα εισιτήρια σε χαμηλές τιμές, θα είναι η ευκαιρία του κάθε φίλου του Άρη να δώσει το ελάχιστο που μπορεί στην ομάδα και είναι μια ιδέα εύκολα εφαρμόσιμη.

Ο Άρης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το… παραμικρό ακόμη και αυτές τις δύσκολες ημέρες, με το μάρκετινγκ του να πρέπει να λειτουργήσει πρωτοπόρα και σε Ευρωπαϊκά επίπεδα, ώστε να μπορέσει να “επουλώσει” τις πληγές που άνοιξε ο κορωνοιός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button