Ποδόσφαιρο

Ναζλίδης: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ στην ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί»

O νέος τιμ μάνατζερ του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, με προσωπική τοποθέτηση μέσω Instagram, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά:

«Μετά από πολλά χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας με χαρές και στεναχώριες αλλά πάντα με ωραίες αναμνήσεις,δίνοντας πάντα ότι καλύτερο μπορούσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν και το σημαντικότερο για μένα αφήνοντας παντού φίλους και ανθρώπους που με εκτιμάνε και τους εκτιμώ,θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που συνεργάστηκα μέσα από την καρδιά μου. Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ από έναν διαφορετικό ρόλο αυτό του team manager της ομάδας που αγαπώ από μικρο παιδί. Καλή αρχή με υγειά και επιτυχίες για την ομάδα μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετα απο πολλα χρονια ποδοσφαιρικης καριερας με χαρες και στεναχωριες αλλα παντα με ωραιες αναμνησεις,δινοντας παντα οτι καλυτερο μπορουσα μεσα στον αγωνιστικο χορο και εξω απο αυτον και τ σημαντικοτερο γαι μενα αφηνωντας παντου φιλους και ανθρωπους που μ εκτιμανε και τους εκτιμω,θελω να ευχαριστησω τους παντες που συνεργαστηκα μεσα απο την καρδια μου..θα συνεχισω να υπηρετω αυτο που αγαπω απο εναν διαφορετικο ρολο αυτο του team manatzer της ομαδας που αγαπω απο μικρο παιδι. .καλη αρχη με υγεια και επιτυχιες για την ομαδα μας🟡⚫🟡⚫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναζλιδης θωμας/T.V.N. (@nazlidis__thomas) στις

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button