ΓενικάΜουσική

Οι The Psychoviolets προκαλούν ανατριχίλες στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Το Yellow Radio σε λίγες μέρες επιστρέφει, επιτέλους, στα ερτζιανά μέσα από μια νέα συχνότητα!

Η αναμονή κοντεύει να τελειώσει και το αγαπημένο μας ραδιόφωνο θα εκπέμπει, σύντομα και πάλι, από την μπάντα των FM!

Αυτό το χρονικό διάστημα που κράτησε η αναμονή και ενώ συνεχιζόταν οι προσπάθειες των συντελεστών του Yellow για την επιστροφή του, υποδεχτήκαμε ένα καινούριο μέλος στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Το μικρό αδελφάκι του Yellow, το Tivoli Radio, μετράει ήδη μια εβδομάδα ON AIR με κεντρική φιλοσοφία: “πάτησε φρένο, απόλαυσε την ζωή”…

Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα, η ανάγκη να μοιραστούμε με τους ακροατές τη μεγάλη μας αγάπη για τη μουσική, δημιούργησε το Tivoli Radio, το αιρετικό και μουσικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!!  https://tivoliradio.gr/

The Psychoviolets

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το Lawrence του Kansas, οι φίλοι μας Psychoviolets, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το καινούριο ραδιόφωνο. Τους έχουμε φιλοξενήσει στην εκπομπή μας, μας έχουν στείλει την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από το Yellow, είναι δίπλα μας και στον καινούριο εγχείρημα με ενθαρρυντικά μηνύματα.

Ο Jerry Landers, ιδρυτικό μέλος της μπάντας, όπως μας έχει εξομολογηθεί ελπίζει κάποια στιγμή να έρθει και να παίξει στη χώρα μας, μιας και οι Έλληνες είμαστε από τους ωραιότερους θαυμαστές του! Μέχρι τότε θα περιμένουμε να ακούσουμε τα καινούρια τραγούδια που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και θα μας τα στείλει μόλις ολοκληρωθούν.

Αγαπάμε τους Psychoviolets γιατί είναι αυθεντικοί, σεμνοί και ταπεινοί, ταλαντούχοι, γιατί παρέμειναν πιστοί στις αξίες τους από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας τους μέχρι και σήμερα, έχοντας μοναδικό γνώμονα την κατάθεση της ψυχής τους με μια απαράμιλλη ευαισθησία.

Ξεκίνησαν ως Blues – Rock μπάντα με το όνομα The Violets Blues στο Lawrence το 1982. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 αλλάζουν το όνομα τους σε Ultraviolets εξελίσσοντας τον ήχο και το θέμα των τραγουδιών τους. Η αυξανόμενη φήμη τους ωθεί να αλλάξουν ακόμη μια φορά το όνομα τους σε Psychoviolets.

The Psychoviolets

Έχουν επηρεαστεί από New Wave, Garage, Psychedelic. Tα θέματα τους είναι αρκετά γοητευτικά, μια ανατριχιαστική ενδοσκόπηση, κάποιες φορές αρκετά νοσηρή. Ξεχώρισαν για το ερμηνευτικό και ψυχικό τους δόσιμο, αποτυπώνοντας ένα αίτημα ευθύτητας και γνησιότητας μέσα σε ένα περιβάλλον οδύνης σημαδεμένο από την αλήθεια της ζωής και τα ναρκωτικά.

Η μπάντα διαλύθηκε το 1995 λόγω εσωτερικών προβλημάτων αλλά τον τελευταίο καιρό επανενώνεται με τους Jerry Landers-ντραμς, φωνητικά, Bob Ramskill-φωνητικά, κιθάρα, Art Space-κιθάρα πλήκτρα, Geoff Abegg-μπάσο, Steve Nunley-μπάσο και ξαναγυρνάει στο προσκήνιο με ζωντανές εμφανίσεις.

The Psychoviolets

Στο σημερινό Mixtape του Yellow έχουμε επιλέξει συγκλονιστικές ερμηνείες από τους Psychoviolets, τραγουδάρες που όσες φορές κι αν τις ακούσουμε μας προκαλούν ανατριχίλα… σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud, https: https://soundcloud.com/user-152801005

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!

1.00:00 Too Little Too Late, 2.03:50 Thursday’s Child, 3.08:39 I’m Down, 4.12:18 Time’s Calling, 5.16:01 Mystified, 6.20:17 Now I Know, 8.26:31 So Strange, 9.29:55 Stoned, 10.34:24 Wellcome Death, 11.38:25 Screams

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button