Ερασιτέχνης

Νίκη του Άρη επί του ΟΥΚ Βόλου

Οι λεπτομέρειες του θετικού αποτελέσματος στο πόλο

Οπως ενημέρωσε ο Α.Σ. “η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ κέρδισε τον ΟΥΚ Βόλου με 11-9, σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1.

Ήταν η πρώτη νίκη του ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα και η παρθενική του στη μεγάλη κατηγορία μετά από 21 χρόνια. Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη έφτασε στους 4 βαθμούς και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας του τέταρτου γκρουπ, ενώ ο ΟΥΚ είναι τελευταίος με 1.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε έναν αγώνα που εξελίχθηκε συναρπαστικά. Προηγήθηκε και με 5-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 7-7 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» ξαναπήραν τα ηνία και έφτασαν στο τελικό 11-9.

Πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ ήταν ο Ζίτνικ με 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-6, 1-0, 3-2.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος 1, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 2, Νάνος 1, Ζίτνικ 3, Παυλίδης 2, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Πασματζής, Ζιούτας.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Πετρόπουλος, Γκανάτσιος,  Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 1, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός 1, Χάλαμ 5.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button