Ποδόσφαιρο

Κυριακόπουλος: Αρέσει στη Λάτσιο

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ιταλών

Εδώ και μία τριετία έχει καθιερωθεί στη Serie A. Οι εμφανίσεις του με τη Σασουόλο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Πρώτα πήγε στους «νεροβέρντι» με τη μορφή δανεισμού, στη συνέχεια αγοράστηκε και πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2025. Δείγμα του πόσο τον πιστεύει η Σασουόλο. Μόνο που απ’ ό,τι φαίνεται σταδιακά κερδίζει και θαυμαστές στη γειτονική χώρα.

Δημοσιεύματα στα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Λάτσιο έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 26χρονο Έλληνα αριστερό μπακ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ψάχνεται για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και ο Κυριακόπουλος βρίσκεται στη λίστα της. Κάπου εδώ πρέπει να σημειωθεί πως έναν χρόνο πριν ακούγονταν διάφορα και για έναν άλλον Έλληνα, τον Μπάμπη Λυκογιάννη της Κάλιαρι.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη η Λάτσιο για να κάνει δικό της τον Κυριακόπουλο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Σασουόλο θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ για να τον πουλήσει. Τη φετινή σεζόν ο Πατρινός έχει 25 συμμετοχές και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή είναι αναμφίβολα η πιο παραγωγική του χρονιά. Τις δύο προηγούμενες είχε δώσει αθροιστικά τέσσερις τελικές πάσες παρόλο που και τότε έπαιζε αρκετά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button