Ποδόσφαιρο

Νέο σεμινάριο για το VAR-Τα αιτήματα των ΠΑΕ προς την ΚΕΔ

Το VAR αν και έχουν ολοκληρωθεί οι έξι πρώτες αγωνιστικές δεν έχει σταθεί αντάξιο των προσδοκιών καθώς οι διαμαρτυρίες και τα πράπονα για την λανθασμένη χρήση του ολοένα και πληθαίνουν.

Προκειμένου να βρεθεί άμεση και οριστική λύση, έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη (17/10) ένα νέο σεμινάριο με θέμα το VAR στο οποίο φυσικά θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, αλλά και άνρθωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Στόχος είναι να γίνει μια εκ βαθέων συζήτηση μεταξύ τους έτσι ώστε αφενός να βελτιωθούν ορισμένα πράγματα σχετικά με την λειτουργία του VAR και αφενός να μειωθούν τα παράπονα των ομάδων από την λανθασμένη χρήση του.

Το βασικότερο αίτημα έχει να κάνει φυσικά με την γραμμή οφσάιντ. Όμως, το πρόβλημα που προκύπτει είναι πως η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν ήταν στην αρχική συμφωνία με την εταιρία του VAR, συνθήκη που ίσως δημιουργήσει νέο κόστος που ούτε η ΕΠΟ αλλά ούτε και η Πολιτεία θα είναι διατεθειμένες να καλύψουν.

Ένα επιπλέον θέμα που θα “πέσει” στο τραπέζι των συζητήσεων από πλευράς ΠΑΕ, είναι η ηχογράφηση των συνομιλιών μεταξύ των διαιτητών του γηπέδου και εκείνων που βρίσκονται στο VAR.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button