Ποδόσφαιρο

Μateo Rules! Με τρομερό Γκαρσία “απόδραση” από τον Βόλο (1-2) για τον Άρη

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με… κάθε τρόπο να “κόψουν” βαθμούς στον Άρη αλλά οι “κίτρινοι” πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, δείχνοντας χαρακτήρα!

Τι κι αν έγιναν τα… πάντα για να αποπροσανατολίσουν τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε χαρακτήρα και “απάντησε” με τον καλύτερο τρόπο στον Βόλο, που προσπάθησε να κάνει… μπάχαλο το ματς το οποίο διεκόπη για σχεδόν μία ώρα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε -για ακόμη έναν αγώνα- πως βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και επικράτησε με σκορ 1-2. Πρωταγωνιστής ο Ματέο Γκαρσία που ήταν εξαιρετικός. Συμμετείχε στο πρώτο γκολ του Εντιαγέ και ήταν αυτός που έκανε το 0-2.

Στο πρώτο λεπτό ο Τσοκάνης προσπάθησε να απειλήσει τον Κουέστα εκτός μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 5′ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν μετά από βαθιά μπαλιά ο Βαν Βεερτ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, πέρασε τον Κουέστα αλλά μπροστά από την εστία ήταν ο Φαμπιάνο, o oποίος έδιωξε την μπάλα. Στο 7′ το σουτ του Εντιαγέ κόντραρε σε πόδια των ποδοσφαιριστών του Βόλου ενώ νωρίτερα μια κεφαλιά του Καμαρά δεν είχε απειλήσει τους γηπεδούχους. 

Διακοπή και τρεις αποβολές , την “γλίτωσε” ο Νίνης

Ακολούθησε ένα… μπάχαλο στο παιχνίδι ελέω ΕΛ.ΑΣ. και γηπεδούχων που προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους. Το ματς διεκόπη για σχεδόν μια ώρα και μετά την επανέναρξη ο Καραντώνης απέβαλλε τον Μπερόγλιο (δέχτηκε επίθεση από τους Μπαριέντος και Νίνη οι οποίοι χτύπησαν τον παίκτη του Άρη), Μπαριέντος και Γκρίλο (αναπληρωματικός). Ετσι, οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10 παίκτες, με τον Νίνη να “γλιτώνει” την κόκκινη! Στο 18′ το σουτ του Γκάνεα πέρασε άουτ ενώ αργότερα μια κεφαλιά του Φαμπιάνο και ένα σουτ του Μαντσίνι δεν… ανησύχησαν τους γηπεδούχους. Στο 32′ ο Γκαρσία μπήκε από τα αριστερά ωστόσο οι αμυντικοί του Βόλου έδιωξαν σε κόρνερ. 

Αψογος συνδυασμός Γκασία-Εντιαγέ και 0-1

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Βαν Φέερτ κατέληξε στο δοκάρι. Αυτό που δεν έκανε ο Βόλος, το πέτυχε ο Άρης δύο λεπτά αργότερα. Στο 35′ ο Εντιαγέ συνδυάστηκε άψογα με τον Γκαρσία, οι δύο παίκτες άλλαξαν την μπάλα εκτός περιοχής και ο Σενεγαλέζος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Βόλου, διαμορφώνοντας με πλασέ το 0-1! Στο 40′ ο Γκαρσία έκανε κάθετη πάσα προς τον Μαντσίνι αλλά ο Κότνικ μπλόκαρε το σουτ του Αργεντινού. 

Ο Ρομέρο έκανε πολύ μακρινό σουτ στο 41′, υποχρεώνοντας σε μια δύσκολη απόκρουση τον Κουέστα ενώ στην συνέχεια της φάσης, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια τελική προσπάθεια αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Ο Άρης άρχισε να πιέζει και να κερδίζει συνεχόμενα κόρνερ, τα οποία είχαν φτάσει τα επτά για τους “κίτρινους”. Στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν 11 λεπτά καθυστερήσεις, κατά την διάρκεια των οποίων πέρασε ανεκμετάλλευτη μια κεφαλιά του Φαμπιάνο αλλά και ένα σουτ του Καμαρά.

Γκολ ο Γκαρσία αλλά άμεση “απάντηση” και 1-2

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του. Στο 46′ ο Γκαρσία έκλεψε έξυπνα την μπάλα από τον Ρίνερ, πλάσαρε τον Κότνικ και διαμόρφωσε το 0-2! Ωστόσο, άμεσα (στο 48′) ο Βόλος “απάντησε” στο γκολ του Ματέο. Μετά από κόρνερ του Νίνη, ο Όρος ήταν ο σκόρερ και έτσι οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2.

Στο 56′ η μπάλα έφυγε άουτ έπειτα από σουτ του Μαντσίνι ενώ τρία λεπτά αργότερα (59′) ο Εντιαγέ απομάκρυνε τον κίνδυνο για τον Άρη μετά από κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Ιτούρμπε και Σάσα πήραν τις θέσεις των Μαντσίνι και Τζέκο αντίστοιχα, στο 64′. Στο 69′ ο Άρης είχε μια αρκετά καλή στιγμή, όταν ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ολα έμειναν… ίδια και τελικά “διπλό”!

Στο 70′ η μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ρομέρο δεν αιφνιδίασε τον Κουέστα. Ο Άρης θα μπορούσε να απειλήσει αν ήταν καλύτερο το σουτ του Σούντγκρεν λίγο αργότερα ενώ ο Γκάμα ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Γκαρσία, με τον Μάντζιο, έτσι, να προχωρά σε μια ακόμη αλλαγή στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Ο Βόλος με αλλαγές στο 81′ (Τερεζίου και Σοάρες αντί των Ρίνερ και Όρος) προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός. Ακολούθησε σημαντική ευκαιρία για τον Άρη, με πρωταγωνιστές τον Ιτούρμπε και αργότερα τον Σάσα τον οποίο “νίκησε” ο Κότνικ. Οι “κίτρινοι” διαμαρτυρήθηκαν για χέρι αλλά ο Καραντώνης δεν… συγκινήθηκε για να πάει στο VAR. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια και ο Άρης πανηγύρισε σπουδαίο “διπλό” (1-2)!

BΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκρίλο, Ρίνερ (81’ Τερεζίου), Όροζ (81’ Σοάρες), Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Τσοκάνης, Νίνης (54’ Ρεγκατέν / 65’ Βοϊτκόφσκι), Φεράρι

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εντιαγέ, Γκαρσία (76’ Γκάμα), Μαντσίνι (64’ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο, Τζέγκο (64’ Σάσα), Καμαρά (92′ Σάκιτς)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button