ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπόατενγκ για Μέσι: «Θα μου άρεσε να τιμήσει το “10” του Μαραντόνα και να έρθει στην Νάπολι»

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, έριξε στο τραπέζι μια εντυπωσιακή πρόταση για το μέλλον του Pulga, υποστηρίζοντας πως πρέπει να πάρει μεταγραφή στην Νάπολι.

Αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός σούπερ σταρ στην ομάδα που λατρεύτηκε ως επίγειος Θεός ο Ντιέγκο Μαραντόνα, την Νάπολι. “Θα πρέπει να πάει στην Νάπολι όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Θα ήταν κάτι το φανταστικό να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τους ανθρώπους του συλλόγου και να τους πει: “Να έρθω;” Δεν δίνουν πια τη φανέλα με το Νο 10, αλλά θα μου άρεσε να τιμήσει το “10” του Μαραντόνα και να έρθει να παίξει για ένα ή δύο χρόνια στην Νάπολι.

Χωρίς να σκέφτεται τα χρήματα, μόνο με την καρδιά του”, τόνισε σε συνέντευξή του στο Espn ο επιθετικός της Μότσα και συνέχισε: “Θα ήταν σαν ταινία. Θα πήγαινε στην προπόνηση με ελικόπτερο επειδη ο κόσμος θα τον έτρωγε ζωντανό και θα ήταν ευτυχισμένος.

Το να πήγαινε στην Νάπολι για να τιμήσει τον Μαραντόνα θα έδινε μία ρομαντική ιστορία στον κοσμο. Θα ήταν ένα μήνυμα. Μακάρι να ήμουν ο Μέσι και να καλούσα τον πρόεδρο της Νάπολι για να του πω ότι πηγαίνω στην ομάδα του”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button