Μπάσκετ

Μποχωρίδης: “Προσωπικά έχω μεγάλη ευθύνη..”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στο πλευρό του προπονητή του και δεν δίστασε να δώσει τις απαντήσεις για την κακή εικόνα και να πάρει μερίδιο ευθύνης για τον σημερινό αποκλεισμό της ομάδας.

Ο αρχηγός του Άρη είπε:

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά όπως στη Νιζνι, να βγάλουμε ενέργεια και άμυνα και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, δεχθήκαμε πίεση από τους αντιπάλους, δεν είχαμε ελεύθερα σουτ και γενικότερα αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα.

Το δευτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα, μας οργάνωσε ο Νταλό, ανακάμψαμε όμως στη συνέχεια κάναμε πάλι κάποια λάθη και κακές επιλογές στην επίθεση και έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση.

Προσωπικά έχω μεγάλη ευθύνη, δεν κατάφερα να μπω και να βοηθήσω την ομάδα μου, θα συνεχίσουμε όμως και ελπίζουμε στη συνέχεια να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε.

Για το παιχνίδι στη Ρωσία:

«Εκείνο το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με 10 πόντους, αφήσαμε τη Νίζνι να τελειώσει με 2 πόντους. Σήμερα θα ήταν διαφορετικά, θα μπαίναμε σήμερα πιο ενθουσιασμένοι και θα τελειώναμε το ματς».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button