Ποδόσφαιρο

Μποροβήλος: «Θέλουμε να είμαστε στα play off»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στους στόχους των Αρκάδων τη νέα σεζόν 

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στη NOVA, όπου ο πρόεδρος των Αρκάδων έθεσε ως στόχο της ομάδας την είσοδο στα play off. 

Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία με τη NOVA: «Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική, η Nova όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας, εύχομαστε μία καλή σεζόν με υγεία».

Για τους στόχους του Αστέρα: «Θέλουμε να είμαστε στα play off, πέρσι χάσαμε για 3 πόντους την Ευρώπη, φέτος ελπίζουμε να είναι ο Αστέρας εκεί που του αξίζει».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Το πρόγραμμα μας παίζει περίεργα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, αλλά με τον τρόπο που γίνεται η κλήρωση είναι λογικό να μας έρχεται έτσι. Το πρόγραμμα παίζει το ρόλο του, πέρσι μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα λόγω του δύσκολου προγράμματος».

Για το νέο σήμα της ομάδας και τον Θ. Κολοκοτρώνη: «Οφείλαμε σε αυτό τον ήρωα μία τιμή, μια και φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τα τελευταία 14 χρόνια εκπροσωπούμε όλο τον Μοριά».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Στα φιλικά΄ήμασταν πολύ καλά αλλά η πρεμιέρα είναι πρεμιέρα, κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι οι ομάδες, είναι ένας γρίφος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αλλά κι εμείς έχουμε δείξει ότι εντός είμαστε δυνατοί και ελπίζω να χαμογελάσει η ομάδα μου».

Για το αήττητο του 2020: «Είναι μία εξαιρετική επίδοση, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε για να επεκτείνουμε το σερί».

Για το νέο πρωτάθλημα και την παρουσία φιλάθλων: «Είμαι αισιόδοξος, το ποδόσφαιρο συμμετείχε στην προσπάθεια να περιοριστεί αυτή η πανδημία, ήρθε η ώρα να πάρει αυτό που δικαιούται. Πιστεύω τα γήπεδα είναι μεγάλα και ένα ποσοστό 20% είναι καλό διασφαλίζοντας όλους τους κανόνες υγείας, πριν φτάσουμε στην πληρότητα». 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button