ΔιεθνήΜπάσκετ

Μπερτομέου: «Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια και την υγεία όλων»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague Basketball, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «sports.ru» μίλησε για το μέλλον της διοργάνωσης και το αν υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί η σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ μας οι πιθανότητες να τελειώσει η σεζόν. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια και την υγεία όλων των συμμετεχόντων και οι αρμόδιες αρχές ανάψουν το πράσινο φως. Επίσης υπάρχουν συζητήσεις με την ELPA για την επέκταση των συμφωνιών στα συμβόλαια έως τις 31 Ιουλίου 2020 ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μέσα στον Ιούλιο. Είναι 100% σίγουρο ότι θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε.  Τόσο για τους εταίρους ,όσο και για τους φιλάθλους» είπε μεταξύ άλλων ο Τζόρντι Μπερτομέου. 

«Δεν πρόκειται ωστόσο να ρισκάρουμε την υγεία των παικτών, των προπονητών, των φιλάθλων, των διαιτητών και όλων όσων εργάζονται στα γήπεδα. Γι’ αυτό και η σεζόν θα συνεχιστεί μόνο εάν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις για την υγεία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button