Γενικά

Κικίλιας: Εξήγησε την αναστροφή με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας

Μετά την ανακοίνωση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, όπου γνωστοποιήθηκε πως η χρήση της μάσκας γίνεται υποχρεωτική σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους, η πλειονότητα του κόμσου απόρησε καθώς πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε τονίσει πως δεν προτείνει την χρήση της σε άτομα που δεν έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό. 

Έτσι σήμερα πήρε θέση κατά την διάρκεια παρουσίας του στον ΣΚΑΙ, ο Βασίλης Κικίλιας. 

Όταν λοιπόν ο Υπουργός Υγείας ρωτήθηκε σχετικά, εξήγησε: «Εμείς παρατηρούμε καθημερινά το ECDC και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ότι παρατηρούν ή αναβαθμίζουν, ερχόμαστε αμέσως και το προσαρμόζουμε, αφού το περνάμε από την επιτροπή.

Προφανώς, ο κόσμος ήταν μέσα στα σπίτια του, τώρα ο κόσμος θα είναι έξω. Μαζί με τα άλλα μέτρα, είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι άλλοι επιστήμονες, υπάρχει και η μάσκα. Η μάσκα προστατεύει εμάς, προστατεύει και τους άλλους. Στους κλειστούς χώρους που υπάρχει συνωστισμός είναι λογικό να την θέλουμε, είναι λογικό να την επιβάλουμε εκεί. 

Υπάρχει σύσταση της επιτροπής για τους ανοιχτούς χώρους, εκεί που κινούμαστε. Δεν είναι ικανή να προστατεύει μόνη της η μάσκα, έρχεται μαζί με το πλύσιμο των χεριών, τα αντισηπτικά, τους κανόνες ασφαλείας και αποστάσεων, όλα αυτά μαζί είναι η πολιτική μας που ζητάμε από τον κόσμο να τα τηρεί για να πάμε καλά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button