Ποδόσφαιρο

Μπαστακός: «Εξαιρετικός ο Ντιγκινί, μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μιχάλης Μπαστακός φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Είναι οριστικό το διαζύγιο με τον Άρη. 

Για τον λόγο που αποχωρεί είπε:

Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί δεν θα ήθελα να τους αναφέρω τώρα. Ήρθα τα Χριστούγεννα με άλλα όνειρα, δεν έγιναν κάποια πράγματα που είχαμε συζητήσει, από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάποιος λόγος να μείνω στον ομάδα εφόσον ήθελα να προσφέρω περισσότερα πράγματα. Δεν τα κατάφερα, ίσως ήταν λίγος ο χρόνος συμμετοχής ίσως φταίω και εγώ δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα.

Δεν πήρα τις ευκαιρίες που ήθελα αυτό είναι 100% σίγουρο αλλά αυτό αποφάσισε ο προπονητής εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι εκτός από το να δουλεύω μέσα στο γήπεδο, να κάνω προπονήσεις και να δείχνω ότι είμαι εδώ.

Για το αν είχε συζητήσει με τον κ. Σπανό για τον χρόνο συμμετοχής είπε:

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιάσουν τον προπονητή και θα πουν “είμαι εδώ”. Προτιμώ να είμαι στις προπονήσεις να δείχνω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω ότι είμαι 100% έτοιμος και από εκεί και πέρα να πάρει αυτός την απόφαση να με χρησιμοποιήσει.

Για την άνοδο του Άρη είπε:

Η ομάδα του Άρη δεν πρέπει να είναι στην Β Εθνική με τέτοιο όνομα και τέτοια βαριά φανέλα. Η θέση της είναι στην Super League και άργησε να γίνει κιόλας.

Για το αν ανέβηκε δίκαια είπε:

Εννοείται ότι ανέβηκε δίκαια δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό.

Τα θετικά που κρατάει από τον Άρη είπε:

Κρατάω πολύ τον κόσμο του Άρη που ήταν εκεί σε όλα τα ματς, στήριζε την ομάδα δεν την άφησε λεπτό, έχει τεράστιο λαό. Αυτό είναι το σημαντικότερα. Κρατάω επίσης ότι η ομάδα ανέβηκε κατηγορία. Ήταν μία πετυχημένη χρονιά και πήγε ο Άρης εκεί που έπρεπε τόσα χρόνια.

Για το αν ισχύει ότι θα πάει στον Λεβαδειακό είπε:

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

Για το ποια θα είναι τα κίνητρα για την επιλογή της ποδοσφαιρικής του στέγης είπε:

Ακόμα υπάρχουν συζητήσεις με διάφορες ομάδες. Δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να δω τι στόχους έχουν οι ομάδες γιατί κακά τα ψέμματα θέλω να πάω σε ομάδες που έχουν στόχους και από εκεί και πέρα να τα βάλω κάτω και να δω ποιοι στόχοι μου αρέσουν καλύτερα και να καταλήξω εκεί που θέλω. Δεν φοβάμαι να αναλάβω ευθύνες.

Για τον Ντιγκινί είπε:

Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πολύ καλό παιδί. Έχει τεράστια τεχνική σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον Άρη πάρα πολύ. Ήταν η καλύτερη του χρονιά μέχρι τώρα στον Ατρόμητο.

Για το τι θα έλεγε στον Ντιγκινί για τον Άρη είπε:

Εννοείται, για κάθε ποδοσφαιριστή ο Άρης είναι καλή επιλογή. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα. Ο Ντιγκινί μπορεί να παίξει στα άκρα και πίσω από τον επιθετικό.

Για το Μουντιάλ είπε:

Εμένα μου αρέσει η Κροατία, μου αρέσει το σύνολο της ομάδας και νομίζω θα φτάσει μέχρι τον τελικό. Προσωπικά, ήθελα την Αργεντινή αλλά έχει αρχίσει και μου τα χαλάει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button