Ποδόσφαιρο

Στο 1-1 Μπαρτσελόνα και Έιμπαρ

Για μια ακόμα μάτσ η Μπαρτσελόνα δεν έιδε την χαρά της νίκης αφου ήρθε ισοπαλία 1-1 με την Ειμπάρ και έμεινε για ακόμα μια αγωνιστική εκτός τετράδας.

Ο Λιονέλ Μέσι έβλεπε το παιχνίδι απο τις άδειες εξέδρες του γηπέδου χωρίς να μπορεί να βοηθήσει.
Η ομάδα της Βαρκελώνης και του Κούμαν μετά την απώλεια των βαθμών της νίκης έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος μιας που η Ειμπαρ της απέσπασε τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Το σύστημα του Κούμαν (3-4-3)δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο πρώτο ημίχρονο αφού η ομάδα της της Ειμπαρ στεκόταν πιο καλά εντός του γηπέδου και αυτό τους βοήθησε να προηγηθούν.
Απο την αρχή του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της καταλωνίας είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν απο την άσπρη βούλα όμως ο Μπρέιθγουεϊτ έστειλε την μπάλα άουτ ενώ λίγο αργότερα ο Δανός συνέχισε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης.
Ο Πέδρι τον βρήκε υπέροχα σε θέση βολής, εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (24’), όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR.
Tο βίντεο του var έδειξε το ότι δεν υπήρχε κάποια παράβαση στο πέναλτι που ζήτησε η Εϊμπάρ σε μαρκάρισμα του Λενγκλέ στο (36’), με την με την ομάδα της Βαρκελώνης να περπατάει στο γήπεδο και τον Κούμαν να είναι σκάει στον πάγκο.
Η αλλαγή του Ντεστ από τον Ντεμπελέ είχε πολύ θετικά αποτελέσματα, με τον Γάλλο εξτρέμ να πρωταγωνιστεί σε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο 50′, στο 51′ και το 56′ λεπτό, όμως από ένα “λάθος” του Αραούχο, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.
Το 0-1 έγινε στο 57’ απο τον Κίκε Γκαρσία και ήρθαν τα πάνω κάτω για τους Καταλανούς, ο Ντεμπελέ όμως είχε άμεση απάντηση στο 67’ και έκανε το 1-1 με συρτό διαγώνιο σουτ όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button