Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Απειλεί τον Ουμτιτί με διακοπή συμβολαίου αν δεν βρει ομάδα

Ο Ουμτιτί συνεχίζει να μην βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, και απ ότι φαίνεται η Μπαρτσελόνα έχει χάσει την υπομονή της με τον Γάλλο αμυντικό και τον απειλεί με διακοπή συμβολαίου.


Οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Σαμουέλ Ουμτιτί φαίνεται να οδηγούνται στα άκρα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στο πλάνο των μπλαουγκράνα, έτσι τον έχουν ενημερώσει να βρει ομάδα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Ουμτιτί αρνείται να αποχωρήσει απ’ την ομάδα της Καταλανίας και έτσι απορρίπτει προτάσεις που του έρχονται απ’ την Γαλλία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμπεριφορά του Γάλλου αμυντικού έχει προκαλέσει στην Μπαρτσελόνα αγανάκτηση.

Η Μπαρτσελόνα μάλιστα αναμένεται να λάβει δράση. Έχει δώσει περιθώριο μία εβδομάδα στον Ουμτιτί για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν δεν το κάνει, τότε απειλούν τον ποδοσφαιριστή τους με άμεση διακοπή του συμβολαίου. Ωστόσο, υπάρχει η ελπίδα πως θα υπάρξει εν τέλει μία συμφωνία.
Ο Ουμτιτί, τον οποίο η Μπαρτσελόνα αγόρασε το 2016 απ’ τη Λιόν για 25 εκατομμύρια ευρώ, έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς έως το 2024. Με την φανέλα των μπλαουγκράνα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 132 αναμετρήσεις σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button