Ποδόσφαιρο

Μπαΐροβιτς: “Να συνεχίσουμε την καλή παράδοση του Παναιτωλικού στο “Βικελίδης”

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού, Άντμιρ Μπαΐροβιτς, μίλησε «στα 11 βήματα με το TitormosNet» για τον ερχόμενο αγώνα με τον Άρη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

20 εμφανίσεις για τον Παναιτωλικό, 7 γκολ, λένε οι αριθμοί. Είναι ένα εξαιρετικό στατιστικό, πόσο μάλλον για παίκτη που δεν παίζει μονίμως βασικός. Το ερώτημα όμως είναι τι συμβαίνει με σένα και τις εκτελέσεις πέναλτι; 3/3 με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Έχεις χάσει ποτέ σου πέναλτι;

Ως πιτσιρικάς ναι έχω χάσει. Αλλά ως επαγγελματίας ποτέ, ούτε ένα. Σαφώς και κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό, φυσικά. Αλλά δεν είναι ο τρόπος που το σκέφτομαι. Πρέπει να είστε σίγουροι όταν εκτελώ εγώ τα πέναλτι! Είναι και αυτά μέρος του παιχνιδιού, φυσικά πρέπει να τα σκοράρεις, είναι σημαντικό να έχεις π.χ 5 πέναλτι κερδισμένα που θα τα κάνεις γκολ γιατί θα είσαι σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Όπως προπονείσαι στο σκοράρισμα με τα δύο σου πόδια, στις δύο πλευρές θα πρέπει να προπονείσαι και στα πέναλτι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος όπως πάντα.

Και αφού μας έκανε την… «πάσα» τον ρωτήσαμε για τον επόμενο αγώνα με τον Άρη και το αν ο Παναιτωλικός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Πρέπει να πάμε να πάρουμε το τρίποντο. Δεν έχει σημασία αν ο Άρης είναι καλή ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι σε όποια ομάδα και να παίζεις πάντα πρέπει να κοιτάς για τους τρεις πόντους και σε μία τέτοια κατάσταση είμαστε τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή παράδοση που έχει ο Παναιτωλικός στην έδρα του Άρη, είναι ο μόνος τρόπος.

Πρόσφατα ο Παναιτωλικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Λούις Κάστρο. Ο Μάκης Χάβος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Θα μπορούσες να κάνεις μία σύγκριση των δύο προπονητών;

Διαφορετικοί προπονητές, κατά την άποψή μου. Ο Κάστρο ήθελε να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής που είναι πολύ καλό αλλά θες χρόνο για να το κάνεις αυτό. Ειδικά όταν δες σκοράρεις και ο κόσμος φυσιολογικά αμφισβητεί τον τρόπο που παίζεις. Και αυτό έγινε. Οι οπαδοί δεν ήταν ικανοποιημένοι. Με τον Π.Α.Ο.Κ, με την Ξάνθη είχαμε την κατοχή αλλά δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Και ο κόσμος θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων με καλό ποδόσφαιρο. Ο Χάβος είναι ένας προπονητής που από την πρώτη στιγμή είχε τη δική του ιδιαίτερη στάση. Είναι δυνατός, έχει απαιτήσεις, απαιτεί να δουλέψεις σκληρά, να έχεις πειθαρχία και φωνάζει για αυτό το λόγο. Θέλει όλοι να είναι πανέτοιμοι να παλέψουν, αυτό το πνεύμα χρειαζόμαστε τώρα και οι παίκτες το ξέρουν πολύ καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button