Ποδόσφαιρο

Μογιέχο: Τα όνειρα για La Liga δίνουν… έξτρα αξία σε μια “γεμάτη” χρονιά

Τι έχει κάνει φέτος ο νεαρός του οποίου η περίπτωση “παίζει” για τον Άρη και έβαλε το… λιθαράκι του για την σπουδαία νίκη επί της Λας Πάλμας

Η Τενερίφη κέρδισε για δεύτερη φορά (σ.σ. αυτή την φορά με 1-2) την Λας Πάλμας και έτσι προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ στης ανόδου για την La Liga, έχοντας βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στον Bίκτορ Μογιέχο. O νεαρός, του οποίου το όνομα ανέδειξε το yellowradio.gr μέσα από ισπανικό δημοσίευμα, έχει μια “γεμάτη” χρονιά στην Τενερίφη “γράφοντας” 41 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Από τα 39 ματς στο πρωτάθλημα, στα 29 ο Μογιέχο ήταν βασικός. Επιπλέον, τις τελευταίες εβδομάδες έχει σταθερά υψηλό χρόνο συμμετοχής ενώ σε 24 φετινά παιχνίδια (2021/22) ο νεαρός έχει παίξει από 60 λεπτά και πάνω. Γενικότερα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει ως τώρα 4 γκολ και 3 ασίστ, θεωρείται ένας ικανότατος παίκτης. 

Το γεγονός πως η Τενερίφη κάνει όνειρα ανόδου στη LaLiga και ο Μογιέχο αποτελεί βασικό “γρανάζι” της κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, αν μη τι άλλο “δίνει” μεγαλύτερη αξία στην “γεμάτη” χρονιά που πραγματοποιεί ο νεαρός, ο οποίος στο τελευταίο -κρίσιμο- ματς απέναντι στην Λας Πάλμας έπαιξε 77 λεπτά και ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για το 0-2. Έτσι, έβαλε το… λιθαράκι του για μια σπουδαία νίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button