Ποδόσφαιρο

Μοίρασε τον χρόνο, κέρδισε παίκτες και νίκησε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2-0)

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η ομάδα του Άρη και με επιλογές του ρόστερ που δεν συνηθίζονται στους περισσότερους αγώνες. Μια από αυτές ο Μαντσίνι που υπήρξε ο πιο δραστήριος παίκτης του αγώνα

Η πρώτη φάση – ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Άρη μόλις στο 4ο λεπτό. Μια πολύ όμορφη ενέργεια του Μαντσίνι που προσπαθησε να βρει τον Τόνσο με τον Αργεντίνος να σουτάρει μέσα από την περιοχή ένα όχι και τόσο δυνατό σουτ.

Πιέζουν αρκετά στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι με τον Άρη να επιλέγει περισσότερο την αριστερή πλευρά.

Πρωταγωνιστής του αγώνα τα πρώτα λεπτά είναι ο Μαντσίνι με μια καλή εκτέλεση φάουλ στο 8ο λεπτό και ακόμη μια προσωπική ενέργεια  από τα αριστερά, σουτ το οποίο μπλοκάρει ο Σοτίροβ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 11ο λεπτό, όπου ο Λάρσον πάτησε περιοχή, γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Τόνσο, εκείνος δεν μπόρεσε να πλασάρει στην εστία, νέα ευκαιρία με τον Μαρμαρίδη να μην μπορεί και εκείνος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Απάντηση έδωσε στο 12ο λεπτό η ΤΣΣΚΑ με τον Τζέφερσον να πλασάρει, όμως ο Τσιλιγγίρης ήταν εκεί και μπλόκαρε ,κάνοντας μια εντυπωσιακή επέμβαση κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Χαμένη ευκαιρία για τον Άρη στο 16′ με τον Μαρτίνες να δίνει πάσα στον Τόνσο και εκείνος με πλασέ δεν καταφέρνει να πετύχει τέρμα.

Ανοίγουν το σκορ οι «κιτρινόμαυροι» στο 19ο λεπτό με σέντρα του Μαρτίνες και σουτ στην κίνηση του Μαντσίνι. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ)

Οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνεται να έχουν πιέσει ιδιαίτερα ακόμα και μετά τα σκληρά μαρκαρίσματα τους. Οι ρυθμοί των «κιτρινόμαυρων» πέφτουν και ο αντίπαλος κάνεις διπλή άστοχη προσπάθεια:

Στο 29ο λεπτό με κεφαλιά του Εβάντρο μετά από κόρνερ που κοντράρει στο χέρι του Λάρσον αλλά ο Γκορτζίλας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Σωστή η απόφαση αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του Σουηδού.
Και στο 32ο λεπτό με τον Σόου από τα αριστερά, θα διώξουν οι αμυντικοί των “κιτρινόμαυρων”.

2ο γκολ για το Άρη όπου ο Μαντσίνι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Σοτίροφ απέκρουσε πλάγια, ο Λάρσον μάζεψε και σέντραρε συρτά στον Τόνσο και εκείνος από κοντά με προβολή έγραψε το 2-0. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ)

Έρχεται στο 42′ άλλη μια όμορφη στιγμή από τον Τσιλιγγίρη, που ελέγχει ένα δυνατό, καλοεκτελεσμένο σουτ του Ροντρίγκες.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Άρης λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 48′, αλλά το σουτ του Μαρτίνες πέρασε άουτ.

Στο 60′ η ΤΣΣΑΚ πέτυχε μια από τις καλύτερες φάσεις της με τον Σόλομον να αναπτύσσει ταχύτητα από τα αριστερά, να προσπερνά τον Σόουζα να πιάνει το σουτ, με τον Παρίση να σημειώνει ωραία απόκρουση.

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη με κόρνερ στο 73ο λεπτό, με κεφαλιά του Μπακαλιάνη και την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαλαμάνοφ.

Διπλή ευκαιρία στο 80′ για τον Άρη με σουτ του Τόνσο που πέρασε ψηλά άουτ και ένα καταπληκτικό πλασέ του Μαρτίνες που επενέβη εντυπωσιακά ο Σαλαμάνοφ.

Τελευταία λεπτά του αγώνα και οι ρυθμοί έπεσαν και για τις δυο ομάδες.

Κίτρινη κάρτα: Αλμπεντόσα (ΤΣΣΚΑ), Εβάντρο (ΤΣΣΑΚ), Μαρμαρίδης (Άρης), Τόνσο (Άρης)

Αλλαγές:

Για τον Άρη: Διαμαντόπουλος (45′ Μπα), Παρίσης (45′ Τσιλιγγίρης), Μπαγκαλιάνης (57′ Δεληζήσης), Σενγκέγκης (69’Μαρμαρίδης) Σάσα (69′ Μενέντεθ), Ρόουζ (79′ Μπακούτσης), Ιντέγε (90′ Μαντσίνι)

Για την ΤΣΣΚΑ: Νταβίντοφ (45′ Αλμπερτόζα) , Σμολένσκι (45′), Μπουτσκοφ (45’Εβάντρο), Γουάτ (45’Αλί), Σαλαμάνοφ (45′ Σοτίροφ), Τσένοφ (65′ Πίντο), Γιορντανόφ (80′ Σολομόν), Ιβάνοφ (89′ Κάρεϊ)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button