Μπάσκετ

Ήφαιστος – Άρης 85-59: Απελπιστικός, ανοργάνωτος και κάκιστος συνολικά

Ένας Άρης που δεν… κατέβηκε στη Λήμνο, γνώρισε σκληρή ήττα από τον τοπικό Ήφαιστο με μεγάλη διαφορά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

ΔΕΝ… ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ήφαιστος και Άρης δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, αμφότεροι δεν ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και είχαν χαμηλό σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι «κίτρινοι» έβρισκαν καλάθι μόνο από βολές ή από σουτ δύο πόντων καθώς ήταν άστοχοι στα μακρινά σουτ.

Τα λάθη της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου ιδίως στην περιφέρεια στέρησαν επιθέσεις και ο Ήφαιστος ήταν μπροστά με 16-11 στα πρώτα 10 λεπτά.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό για τους «κίτρινους» καθώς επιθετικά ήταν εντελώς ανοργάνωτοι και δεν μπορούσαν να κάνουν σωστή άμυνα εντός και εκτός περιφέρειας. Μέχρι τα 13 λεπτά ο Άρης προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει (25-20), όμως δεν κράτησε αυτό το ρυθμό και η συνέχεια ήταν κακή, που δεν έλεγξε ούτε λίγο το ματς. Οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ 39-27.

ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

Μόλις στα 6:49 του τρίτου δεκαλέπτου πέτυχε το πρώτο καλάθι ο Άρης σε αντίθεση με τον Ήφαιστο που χάρη στους Σμιθ και Μολτοβεάνου «έχτισε» διαφορά και έκανε 49-29.

Οι δύο παραπάνω παίκτες των γηπεδούχων συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, έκαναν ότι ήθελαν στην επίθεση και κρατούσαν τη διαφορά σε μεγάλο νούμερο.

Τα λάθη (17) και η έλλειψη οργάνωσης συνεχίστηκαν και στο τελευταίο μέρος για τους Θεσσαλονικείς που δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Ο Λιτλ για τον Ήφαιστο Λήμνου έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα του Άρη μέσα στην περιφέρεια και δεν επέτρεπε τους φιλοξενούμενους να μειώσουν τη διαφορά, ώστε να μπορέσουν να ελπίζουν σε ένα… θαύμα.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, βάσει των όσων έγιναν στο παιχνίδι. Ο Ήφαιστος όχι απλά κρατούσε τη διαφορά των 20 πόντων αλλά «έχτιζε» όσο περισσότερο μπορούσε εκμεταλλευόμενος την κάκιστη αμυντική λειτουργία του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button