Ποδόσφαιρο

Μιλήσαμε αυτή την εβδομάδα αρκετά για τον Άλκη – Χαρούμενος που δώσαμε χαρά στον κόσμο”

Τι δήλωσε ο Μάνου Γκαρθία

O πρωταγωνιστής του Άρη στην άνετη νίκη επί του Βόλου, Μάνου Γκαρθία μίλησε για το χατ τρικ που σημείωσε απέναντι στην ομάδα από τη Μαγνησία, τη φανέλα με το νούμερο 19 και την αφιέρωση στον αδικοχαμένο Άλκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη νίκη επί του Βόλου και την αφιέρωση στη μνήνη του Άλκη:

“Ήταν ιδιαίτερη βραδιά. Μιλήσαμε αυτή την εβδομάδα αρκετά για τον Άλκη, ξέραμε ότι ο κόσμος θα είχε ετοιμάσει κάτι το ιδιαίτερο. Στο ματς με τον Αστέρα είχα πετύχει το πρώτο μου γκολ στο 19ο λεπτό. Και αυτό σημαδιακό. Η φανέλα μου είναι για τον Άλκη και είμαι χαρούμενος και για την ομάδα, γιατί ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και χρειαζόμασταν τη νίκη”.

Για την ενίσχυση της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας:

“Γνωρίζουμε ότι ήταν δύσκολη εβδομάδα, ήμασταν στην Αθήνα για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, υπήρξαν και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που δεν ήταν στο πλευρό μας, αυτή τη φορά η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, ώστε σε γεμάτο γήπεδο να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση”.

Για το χατ τρικ που σημείωσε:

“Είμαι χαρούμενος γιατί δεν σκοράρω συχνά, αλλά πιο πολύ είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Περάσαμε το Βόλο, πρέπει να προχωρήσουμε για να πετύχουμε το στόχο της Ευρώπης και άμεσα να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης”.

Για το γκολ που ξεχώρισε από τα τρία που πέτυχε κόντρα στον Βόλο:

“Δεν παίζει ρόλο, σημασία έχει η νίκη, είναι μια χαρούμενη βραδιά για όλους και όλοι μας θα είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης. Είμαι χαρούμενος γιατί δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας”.

Για το γεγονός ότι ο τελευταίος παίκτης του Άρη που πέτυχε χατ τρικ ήταν ο Πάλμα:

“Είμαι χαρούμενος και για τον Λούις και για μένα. Είναι τρομερό το γεγονός ότι μπαίνω στα βιβλία ιστορίας αυτής της ομάδας. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά ελπίζω να μην είναι το τελευταίο χατ τρικ”.

Για το αν χρειαζόταν τα γκολ για να “ξεμπλοκάρει”:

“Φυσικά και χρειαζόμουν τα γκολ, αλλά και τη νίκη. Όταν σκοράρεις, τότε αισθάνεσαι καλύτερα. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος γι’ απόψε, όμως το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης”.

Για το δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας:

“Δύσκολο παιχνίδι. Τους έχουμε ήδη κερδίσει εδώ, μπορούσαμε να τους κάνουμε και εκεί τη ζημιά και με γεμάτο το γήπεδο μας, όλα μπορούν να συμβούν. Θα ξεκουραστούμε και ελπίζουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου”.

Για το ότι πήρε μαζί του τη μπάλα του αγώνα και το ότι οι συμπαίκτες του υπέγραψαν σε αυτή:

“Θα πάρω τη μπάλα στο σπίτι. Κάποιοι υπέγραψαν, άλλοι έγραψαν κάποια αστεία ότι δεν σκοράρω πολύ στην προπόνηση, νιώθω πολύ όμορφα”.

Για το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στον Πάρντιου στην Αγγλία:

“Μετά το ματς μου θύμισε το γκολ που είχα πετύχει στην Αγγλία. Είμαι χαρούμενος και για το γκολ που είχα πετύχει απέναντι του, αλλά και για αποψινά γκολ”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button