Ποδόσφαιρο

Με το ματς Λαμία-Παναιτωλικός ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική

Σήμερα στις 20:00 ρίχνει αυλαία η 6η αγωνιστική της Super League 1 με τον αγώνα Λαμία-Παναιτωλικός.

Αναλυτικά από το επίσημο site της Super League:

Η Λαμία δίνει το τέταρτο παιχνίδι στην έδρα της, ελπίζοντας ότι το σενάριο των τριών πρώτων δεν θα επαναληφθεί. Αυτό που την θέλει να προηγείται και να μην μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα και να ισοφαρίζεται συνεχώς. Μάλιστα αυτό συνέβη  τέσσερις φορές, μια με τον Παναθηναϊκό, δύο με τον Ατρόμητο και μια με τον Πανιώνιο!

Με τρεις ισοπαλίες στην έδρα της και τις ήττες εκτός έδρας από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, η Λαμία ψάχνει την πρώτη νίκη της με αντίπαλο την άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, που δεν έχει νίκη ακόμα, τον Παναιτωλικό. Βέβαια για να πετύχει την πρώτη της νίκη, πρέπει να κάνει κάτι για πρώτη φορά. Να νικήσει τον Παναιτωλικό, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια τους δεν τα έχει καταφέρει ακόμα.

Το 2017 το παιχνίδι της Λαμίας ήταν συναρπαστικό ως το τέλος και η Λαμία το ισοφάρισε στο τέλος σε 2-2 από 0-2, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0, σταματώντας ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών της Λαμίας (δύο φορές τον Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Απόλλωνα).

Αυτή η ήττα της Λαμίας είναι η μοναδική στην έδρα της από ομάδα της περιφέρειας στην περασμένη σεζόν, αλλά δεν την εμπόδισε να τερματίσει ένα βαθμό πάνω από τον Παναιτωλικό και αναδειχτεί κορυφαία ομάδα της περιφέρειας την περασμένη σεζόν.

Προς το παρόν πάντως οι δύο ομάδες δεν σκέφτονται ανάλογους τίτλους, αφού είναι πίσω στη βαθμολογία, ειδικά ο Παναιτωλικός με τις πέντε ήττες από την αρχή  του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγρινίου έχει χάσει και τα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ έχει μια νίκη, αυτή με τον Απόλλωνα, στα τελευταία 11, έχοντας χάσει τα άλλα 10.

Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 0
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Παναιτωλικού: 2

Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 0
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Παναιτωλικού: 1

Πέρσι
02.02.2019: Λαμία – Παναιτωλικός 0-2
(25’ σουτ Γουίλιαν, 71’ σουτ Μπαίροβιτς)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button