Ποδόσφαιρο

“Με τον κόσμο μας πιστεύω θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό – Θα είναι ο Μάνου που θέλουμε στο εξής”

Τι είπε ο Πάρντιου στην συνέντευξη Τύπου

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Άγγλος δήλωσε: “Απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Βόλος, έπρεπε να δώσουμε πρώτα από όλα απαντήσεις στον εαυτό μας. Εχουμε το μυαλό μας στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό. Ηταν σημαντικό να έχουμε σήμερα ξεκούραστα πόδια. Ηταν πολυτέλεια που δώσαμε σε κάποια παιδιά την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Ο Μάνου ήταν καταπληκτικός”.

Για το 1ο μέρος: ” Εχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες. Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο Μάνου που θυμάμαι από την Σίτι. Αν δεν ήταν ο Μάνου σήμερα, ίσως μέναμε στο 0-0. Θα πρέπει και ο ίδιος να το απολαύσει για να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και την Τετάρτη. Θα παίξει και τότε. Αυτό που είδαμε σήμερα, είναι η ποιότητα που ξέραμε. Το ότι θα πρέπει να σουτάρει πολύ, αυτός είναι ο ρόλος του. Το πρώτο τέρμα ήταν πολύ έξυπνο και πολύ ωραίο το τρίτο γκολ. Τέτοια ματς, δίνουν αυτοπεποίθηση. Από εδώ και πέρα θα είναι ο Μάνου που θέλουμε να δούμε”.

Για το ματς με Ολυμπιακό: “Πιστεύω θα κερδίσουμε με την βοήθεια των φιλάθλων μας. Εχουμε ένα μεγάλο ματς μπάσκετ αύριο και ο κόσμος ετοιμάζεται και για την Τετάρτη. Τους θέλουμε κοντά μας”.

Για την διαιτησία: “Είναι πρόβλημα ο χρόνος του αγώνα ανάμεσα στους δικούς μας διαιτητές και αυτούς της Πρέμιερ Λιγκ”.

Για τον Εμπακατά: “Είμαστε άτυχοι. Χάσαμε τον Πάλμα, τον Καμαρά…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button