Ποδόσφαιρο

Με στόχο μόνο την νίκη σήμερα κόντρα στον Αστέρα

Μόνο νίκη σήμερα για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Αστέρα (19.00), προκειμένου  να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Γιάννενα.

Ο Άρης επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από δύο συνεχόμενα έκτος έδρας ματς, για πρωτάθλημα και κύπελλο, με μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο Πάκο Ερέρα θέλει από την ομάδα του, να επιστρέψει στα «τρίποντα» μετά την ήττα από στα Γιάννενα, έχοντας απέναντί της, το καλύτερο σύνολο -κατά γενική ομολογία- από αυτά που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα.

Ο  Πάκο Ερέρα θα στερηθεί για τον σημερινό παιχνίδι τον Μέργκιμ Μάβραϊ, που μετά την εμφάνισή του στην Τούμπα, είχε κερδίσει πόντους για τη σημερινή αρχική ενδεκάδα, όμως ο Αλβανός στόπερ νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο βράδυ της Παρασκευής λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε.

Εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση έμειναν επίσης οι Λευτέρης Ιντζόγλου, Γιώργος Βαλεριάνος και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή:
Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button