Ερασιτέχνης

Με παρουσία 12 τμημάτων και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Α.Σ. στην Νέα Ελβετία

Μαι πολύ όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα στο πάρκο της νέας Ελβετίας την χθεσινή ημέρα (30/9) με παρουσία 12 τμημάτων του συλλόγου.

Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την υπεύθυνη του τμήματος παραδοσιακών χωρών κ.Καμάκα Σοφία έλαβε χθες χώρα στο πάρκο της Νέας Ελβετίας παρουσία 12 τμημάτων του Άρη.

Το πρόγραμμα άνοιξε με τα νεαρά μέλη του τμήματος παραδοσιακών χωρών ενώ στην συνέχεια όλα τα τμήματα παρουσίασαν τα αθλήματα τους με την εκδήλωση να κλείνει με τα ενήλικα μέλη του τμήματος παραδοσιακών χωρών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρχε αναφορά στην ιστορία κάθε τμήματος ώστε άπαντες να γνωρίσουν καλύτερα το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μέσω των ακαδημιών τους τα τμήματα παραδοσιακών χωρών, tae bo, ζούμπα, πυγμαχία, πάλη, ξιφασκία, βόλεϊ γυναικών, χάντμπολ, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ παρόν ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιπρόεδρος του Α.Σ κ.Ζειμπέκης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button