Μπάσκετ

Με πάθος, άμυνα και… Τολιόπουλο η 3η σερί νίκη (84-70)

Την 3η συνεχόμενη νίκη (84-70) πέτυχε ο Άρης σήμερα στον εντός έδρα αγώνα με το Λαύριο

1ο δεκάλεπτο… Όπλο η άμυνα και σωτήρας ο Τολιόπουλος

Με αρχική πεντάδα Φλιώνη, Νταλό, Μποχωρίδη, ΜακΓκί,Χάρις ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Πόνταρε στην άμυνα του και κέρδσε. Προηγήθηκε με 6-2  το Λαύριο απάντησε με μια σειρά καλαθιών. Ανάσα στους “κιτρινόμαυρους” έδωσε ο Τολιόπουλος πετυχαίνοντας  8 πόντους και φτάνοντας το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο 18-19.

2ο δεκάλεπτο…Άστοχα τρίποντα και εκνευρισμός λόγω διετησίας

Καλύτερα ξεκίνησε και στάθηκε το Λαύριο με τον Άρη αρκετά άστοχο. Κρατήθηκε όμως, από δύο εύστοχα τρίποντα των Σλαφτσάκη και Τζόουνς. Δυσκολίες επίσης, αντιμετώπισαν οι “κιτρινόμαυροι” με την διαιτησία, δηλώνοντας έντονα την δυσαρέσκεια τους. Δεν πτωήθηκαμ όμως και πάλεψαν για το 36-37.

3ο δεκάλεπτο…Καταπληκτικός ΜακΓκι, και στο +6 ο Άρης

Με τον Άρη να μπαίνει δυναμικά στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να αποπροσανατολίσει τον αντίπολο. Οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν σερί 3/4 βολές από τον ΜακΓκι και ένα τρίποντο από τον Φλίωνη, κερδίζοντας μια διαφορά 5 πόντων (48-43). Με κλέψιμο του Φλίώνη, κάρφωμα  και μια πετυχημένη βολή του Σλαφτσάκης τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με 57-51.

4ο δεκάλεπτο…Τρίποντη εκτέλεση και τρίτη σερί νίκη

Δεν εκμεταλλεύτηκε την διαφορά κι έτσι το Λαύριο κατάφερε να ισοφαρήσει (60-60). Στα χέρια του πήρε την ομάδα ο Τολιόπουλος πετυχαίνοντας 2/2 τρίποντα. Σείρα είχαν δύο τρίποντα από τους Τζόουνς και Μποχωρίδη δίνοντας ανάσες στην ομάδα με διαφορά (82-70). Δεν έχασε τον ρυθμό του και επικράτησε με τελικό σκορ 84-70

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button