Ποδόσφαιρο

Μελισσάς: “Καλό είναι να τελειώνουμε το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα μπορούμε”

Ο πρώην παίκτης  και προπονητής της Κ19 του Άρη Πασχάλης Μελισσάς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Δόξα τω Θεό πάνε όλα καλά στον Άρη.

Για την Κ19 και τον ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε:

Γύρισε η γλώσσα του Αλέξανδρου με το χτύπημα που δέχτηκε, έτρεξε ο γιατρός της ομάδας μας, διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, έκανε κάποιες εξετάσεις, δεν έτρεχε κανένα κίνδυνο, ήρθε στην προπόνηση, μας είδε και επειδή έχουμε δημιουργήσει ένα κλίμα οικογένειας, ο Αλέξανδρος θα μείνει εκτός για 2 εβδομάδες και θα ενταχθεί στον ρυθμό των προπονήσεων μετά το Πάσχα.

Πιστεύω ότι 3 δευτερόλεπτα ήταν αυτά που χρειάστηκαν για να μπουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι για να τον αναλάβουν, αλλά μακριά από αυτά.

Εμείς έχουμε ταρακουνηθεί από το γεγονός, θα ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά με μια εκπαίδευση πρώτον βοηθειών σε όσους ασχολούνται με τα τμήματα, να είμαστε προετοιμασμένοι σε ένα τέτοιο πιθανό περιστατικό, πάντα να υπάρχει ένα ασθενοφόρο στο γήπεδο, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να υπάρχουν, δεν είναι κάτι που μας στοίχισε ευτυχώς, αλλά μας ταρακούνησε για να οργανωθούμε καλύτερα την επόμενη χρονιά.

Αυτά πρέπει να είναι η βάση για να χτίζεται ένα σωστό ποδόσφαιρο και αυτή τη κατεύθυνση έχουμε.

Για το αγωνιστικό κομμάτι της Κ19 και την πορεία της ομάδας:

Θεωρώ ότι είναι η καθημερινή δουλειά μέσα στο γήπεδο και ο προγραμματισμός, ταλέντο υπάρχει, ικανότητα υπάρχει και τα παιδιά χρειάζονται την σωστή καθοδήγηση, είμαστε πειθαρχημένοι πολύ σε αυτό το κομμάτι και φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Από πέρσι που ανέλαβα εγώ, χτίστηκε αυτό το κομμάτι, φέτος είναι πιο ουσιαστική η ομάδα, γνωρίζουν τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν, έχουμε και τον χρόνο  να διαχειριστούμε το ροστερ και να πάρουν όλα τα παιδιά χρόνο συμμέτοχης για να μπούμε στην τελική φάση και όπως φαίνεται θα τερματίσουμε πρώτοι.

Για το αν θα δούμε παιδιά να αγωνίζονται με την μεγάλη ομάδα:

Νομίζω πως ναι, θα δούμε αρκετά παιδιά στη μεγάλη ομάδα.  Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ανεβεί ήδη και προπονούνται με την πρώτη ομάδα  και παίζουν αγώνες με την Κ19, κάποια στιγμή πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα πάρει κάποιο χρόνο συμμέτοχης με την πρώτη ομάδα.

Ένα σχόλιο για την μεγάλη ομάδα και για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας:

Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, δεν έχει τελειώνει κάτι επι της ουσίας, παρέχει μια ασφάλεια αλλά καλό είναι να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου που ανταποκρίθηκε και θα το κάνει και στην συνέχεια.

Ο κύριος Σπανός βλέπει τα παιχνίδια ξεχωριστά και όχι την απόσταση ασφαλείας που υπάρχει, πιστεύω θα τελειώσουμε πρώτοι και θα δικαιωθούμε.

Για το επόμενο παιχνίδι της Κ19:

Το Σάββατο παίζουμε με τον Αιγινιακό εκτός έδρας στη 13:00.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button