Μπάσκετ

Δοξάκης: “Είναι ένα καλό ξεκίνημα ότι μπήκαν άνθρωποι μπασκετικοί στην ΚΑΕ”

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη και ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Νέων Γιώργος Δοξάκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Θεωρώ ότι όχι μόνο μια νότα αισιοδοξίας, είναι και ένα κόμματι που μπορεί να ακουστεί το όνομα της ομάδας με καλό τρόπο και όχι με τα προβλήματα που την ταλάνιζαν, τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά θεωρώ και ο Άρης δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων, το πανελλήνιο που θα γίνει, θεωρώ ότι είναι από τα φαβορί ο Άρης μαζί με την ΑΕΚ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σάσα Βεζένκοφ έτσι ξεκίνησαν, πήραν το πρωτάθλημα, μετά πήγαν στο αντρικό και παίζουν μπάσκετ τα παιδιά σαν επαγγελματίες και θεωρώ ότι και άλλα παιδιά από το εφηβικό θα μας απασχολήσουν στην αντρική ομάδα.

Το διοικητικό είναι ένα κομμάτι που θα απασχολήσει τον κόσμο του Άρη για την επόμενη χρονιά, πιστεύω ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να εμφανιστεί πιο αξιόπιστος και πιο σίγουρος για την επόμενη χρονιά και όλο το βάρος πέφτει στο διοικητικό, έχουν μεγάλη δουλειά να κάνουν.

Για τον Χάρη Παπαγεωργίου:

Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου, που μπαίνουν άνθρωποι μπασκετικοί, τόσο καιρό μας ταλάνιζαν άλλοι άνθρωποι εκτός μπάσκετ, είναι ένα καλό ξεκίνημα και οι μελλοντικοί επενδυτές να μπορούν να έχουν μια εμπεριστατωμένη άποψη για το άθλημα. Ποτέ δεν υπήρξε άνθρωπος που να προερχόταν από το μπάσκετ και να μπαίνει διοικητικά μέσα στον σύλλογο.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Θεωρώ ότι ο Παναγιώτης πλήρωσε το μάρμαρο σε μια κακή πορεία και πιθανολογώ όπως είχα πει και το καλοκαίρι ότι ήταν ένα μαρκετίστικο κόλπο του Λάσκαρη που έφερε τον Παναγιώτη σαν προπονητή, η καινούρια διοίκηση ήθελε να δει μια αλλαγή και απομάκρυναν τον Γιαννάκη και έδωσαν την θέση του προπονητή σε άλλον.

Θεωρώ ότι καλοπροαίρετα ο  Παναγιώτης ήθελε να βοηθήσει τον Άρη, υπήρχε και το συναισθηματικό από την άλλη, μην ξεχνάμε ότι ήθελε να δουλέψει, να δείξει πράγματα, προφανώς πείστηκε από κάποια πράγματα που του υποσχέθηκε ο κύριος Λάσκαρης

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

Ο κόουτς Αγγέλου έχει ξαναπεράσει από τον Άρη, ξέρει που ήρθε γνωρίζει κάποια παιδιά και με την νίκη που έγινε με τον Προμηθέα, η υπόθεση σωτήρια νομίζω ότι έχει κλειδώσει, δεν θα κινδυνεύσει ο Άρης και βάση του προγράμματος, αλλά έχει ένα βατό πρόγραμμα σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες.

Νομίζω και τα παιδιά επειδή έχει να μιλήσω, είναι διψασμένα να τελειώσει αυτή η άσχημη χρονιά για όλους με την σωτηρία της ομάδας και να μπορέσει να γινει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά που και οι ίδιοι οι αθλητές περιμένουν μια καλύτερη βάση.

Είστε αισιόδοξος:

Είναι μια μεγάλη λέξη η αισιοδοξία, θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη χρονιά από αυτή που μας πέρασε και θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις που θα γίνουν και παίζει ρόλο και το χρέος της ομάδας, οι μεταβιβάσεις, είναι ανοιχτά τα ερωτήματα για το διοικητικό, αφού απαντηθούν αυτά, μετά θα μπουν βάσεις και θα τα τρέξει ο Χάρης και ελπίζουμε όλοι μας να υπάρξει μια καλύτερη χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button