Ποδόσφαιρο

Ματίγια: «Να έχουμε την δυναμική και τον ρυθμό που είχαμε απέναντι σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό»

Ο Χαβιέ Ματίγια μίλησε για την θετική πορεία που ακολουθεί ο Άρης τις τελευταίες αγωνιστικές, τονίζοντας την σημασία της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν η ομάδα θα αφήσει πίσω της, το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ομάδα επανέρχεται μετά από την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ περάσαμε αρκετά δύσκολα στο συγκεκριμένο ματς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε για ένα ακόμα δύσκολο ματς τις επόμενες ημέρες».

Για το αν μένει στα highlights η καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ: «Πρέπει να κρατήσουμε αυτόν τον ρυθμό που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Παναιτωλικό και απέναντι στην ΑΕΚ. Επίσης να συνεχίσουμε με αυτήν την δυναμική και με αυτό τον ρυθμό. Πλέον και οι νέοι παίκτες γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Είμαστε αρκετά καλή ομάδα και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο όπως κάναμε και τις προηγούμενες εβδομάδες».

Αν επηρεάζει την ομάδα η απώλεια 6 βαθμών: «Η αλήθεια είναι πως η ομάδα προσπαθεί να μην το σκέφτεται αυτό. Ξέρουμε πως γίνεται προσπάθεια να τους πάρουμε πίσω αυτούς τους βαθμούς. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να κερδίζουμε και να τα πηγαίνουμε καλά σε κάθε παιχνίδι άσχετα με την θέση που βρισκόμαστε έτσι ώστε να καταφέρουμε να έχουμε ωραίες και καλές εμφανίσεις».

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο: «Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο Βόλος έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Σε ό,τι αφορά εμάς ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων».

Η εξήγηση σχετικά με τις προσπάθειες του Άρη που δεν καταλήγουν σε τέρμα: «Η αλήθεια είναι ότι σε μία ομάδα έχει να κάνει με την συνεργασία. Θα πρέπει όλοι να βοηθάμε όλους. Θα υπάρξουν ημέρες που κάποιος θα είναι καλύτερος από κάποιον άλλον. Θα πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε για να μπορέσουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε δύο πολύ καλούς επιθετικούς στην ομάδα αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα λάθη μας και να καταφέρουμε να σκοράρουμε πολύ περισσότερα γκολ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button