Ποδόσφαιρο

Ματίγια: «Δεν νομίζω ότι τα τελευταία παιχνίδια μπορούν να αμαυρώσουν την πορεία μας – Να κλείσουμε με επιτυχία την χρονιά»

Για το σημερινό ματς και τους λόγους που ο Άρης ηττήθηκε στην Τούμπα μίλησε ο Χαβιέ Ματίγια.

Οι δηλώσεις του Ισπανού χαφ στην κάμερα της Nova:

Για το που αποδίδει ο ίδιος αυτή την ήττα:

Στο ματς μπήκαμε λίγο πιο δυνατά εμείς ωστόσο στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήταν πιο μπροστά από εμάς. Στο δεύτερο μέρος μέχρι και το πέναλτι ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάποια ευκαιρία, νομίζω πως εμείς μπήλαμε καλύτερα. Θεωρώ πως ο αντίπαλος πήρε το παιχνίδι λόγω του πεναλτι που μετά άλλαξε όλη την πορεία του αγώνα.

Πέτυχε εν τέλει η τακτική του προπονητή;

Μετά τον αγώνα είναι πολύ εύκολο να πούμε για το αν η απόφαση αυτή ήταν σωστή ή όχι. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες προπονούμασταν σε αυτό το σύστημα και θέλαμε να το μάθουμε καλύτερα. Είχαμε την πεποίθηση πως με αυτό το σύστημα θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη.

Για την πορεία του Άρη που έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς νίκη:

Είναι κάτι που σίγουρα μας απασχολεί γιατί δεν έχουμε καταφέρει να κλείσουμε κάποιο ματς με το αποτέλεσμα που θέλουμε για να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα τις λεπτομέρειες στους αγώνες που προηγήθηκαν, είμαστε σίγουρα σε πλεονεκτική θέση από τις άλλες ομάδες που είναι πιο κάτω στην βαθμολογία χωρίς να θέλω φυσικά να τις προσβάλλω. Πρέπει να κλείσουμε αυτή την χρονιά πετυχαίνοντας τον στόχο μας και να βγούμε στην Ευρώπη.

Ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά για τον Άρη, αν θα άλλαζε κάποιο ματς, ποιο θα ήταν αυτό;

Δεν είναι εύκολο να πούμε κάτι τέτοιο και δεν νομίζω ότι τα τελευταία παιχνίδια μπορούν να αμαυρώσουν την πορεία μας. Εύχομαι να κλείσουμε τα δύο παιχνίδια και να λέμε για μια επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button