Ποδόσφαιρο

Κουέστα: «Τα μιρκά λάθη μας κοστίζουν βαθμούς – Δουλεύουμε σκληρά και θα πάμε για τη νίκη και στα δύο τελευταία παιχνίδια»

Το σχόλιο του για το σημερινό ματς, την φετινή πορεία του Άρη αλλά και για τα τελευταία δύο επόμενα ματς μίλησε ο Χούλιαν Κουέστα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τερματοφύλακα στην κάμερα της Nova:

Που αποδίδει την σημερινή ήττα του Άρη σε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι:

Είμαι πολύ απογοητευμένος, είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί θέλαμε πάρα πολύ την 2η θέση. Ήταν αυτό το ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να βρει αυτό το κενό σε μια φάση, να το εκμεταλλευτεί και να πάρει τελικά το ματς.

Γιατί “άλλαξε ο διακόπτης” στις εμφανίσεις του Άρη στα πλέι οφ;

Αυτό που έχει κάνει την διαφορά είναι τα μικρά ατομικά λάθη γιατί σαν ομάδα δουλεύουμε πολύ, δεν έχουμε αλλάξει κάτι, νομίζω πως τα μικρά ατομικά λάθη είναι που μας κοστίζουν σε βαθμούς. Σε όλη την σεζόν είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια τους για όσα πετύχαμε. Εδώ τα λάθη κοστίζουν και τώρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί θέλαμε πολύ την 2η θέση.

Το σχόλιο του για την άμυνα της ομάδας καθώς ήταν η δεύτερη καλύτερη στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πρώτον είναι αυτό που είπα και πριν, τα μικρά ατομικά λάθη που κάνουμε τώρα δεν τα είχαμε στην κανονική διάρκεια, κάνουμε σε πληθώρα τώρα αλλά επίσης είναι και η διαφορά επιπέδου, τώρα παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες, αυτό παίζει έναν ρόλο, ίσως να έχουμε χάσει και λίγο την συγκέντρωση μας και φυσικά είναι και ο παράγοντας κούραση.

Σχετικά με τα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:

Είμαστε ο Άρης, παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια, θα πάμε για την νίκη ανεξάρτητα για το αν κανείς πιστεύει πως χρειαζόμαστε μόνο έναν βαθμό για την Ευρώπη, εμείς θα κυνηγήσουμε την νίκη και στα δύο ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button