Ποδόσφαιρο

Μαουρίσιο : Στη διάθεση του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη

Την Τρίτη στην προπόνησε υλοποίησε η ομάδα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί προπονήθηκε μαζί τους και ο Ζοσέ Μαουρίσιο, μετά την περιπέτεια που είχε ο Βραζιλιάνος μέσος με τον κορωνοϊό για πρώτη φορά τέθηκε στη διάθεση των πρασίνων για τον αγώνα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.

Στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουν με τον Άρη την Κυριακή έγινε μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα των πρασίνων. Καθώς ο Μαουρίσιο είναι στην διάθεση του Ρουμάνου προπονητή ξεπερνώντας πλήρως την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.
Ο μέσος των πρασίνων είχε μεταβεί στο Κορωπί και την περασμένη Κυριακή και είχε προπονηθεί κανονικά με τους παίκτες που είχαν μείνει εκτός αποστολής, αλλά την Τρίτη (11/1) για πρώτη φορά ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της ομάδας μετά από τρεις εβδομάδες.
Για την ακρίβεια ακολούθησε μέρος του προγράμματος και κατόπιν έκανε ατομικό για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, έχοντας ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο εξετάσεων βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Στην προπόνηση των πρασίνων επανήλθε επίσης και ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Αντιθέτως αποφόρτιση ακολούθησαν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ και Μολό, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Σαβιέρ, Μπεκ.
Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη επιστρέφουν επίσης και οι Ζαγαρίτης και Μακέντα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους λόγω καρτών στον απέναντι στην ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button