Ποδόσφαιρο

Μανού… Μέσι, διέλυσε μόνος του τον Βόλο!

Με τρομερό τον Ισπανό που έκανε χατ-τρικ, ο Άρης κέρδισε τον Βόλο με 3-0

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Βόλο. Γύρισε στις νίκες, “ταπείνωσε” έναν αντίπαλο που το αφεντικό της έχει… προκαλέσει και πάει με την καλή ψυχολογία στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι “κίτρινοι” κέρδισαν με 3-0, σε ένα ματς στο οποίο ο Μάνου Γκαρθία πέτυχε χατ-τρικ. Ηταν εξαιρετικός ο Ισπανός, που έκανε φοβερή εμφάνιση και σκόραρε με τρία πανέμορφα τέρματα (όλα στο 2ο ημίχρονο).

Η μεγάλη ευκαιρία του Πίρσμαν

O Άρης κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο 7΄, χωρίς να το εκμεταλλευτεί ενώ στην συνέχεια δέχτηκε χτύπημα ο Νταρίντα αλλά δεν δόθηκε παράβαση. Ακόμη ένα κόρνερ κέρδισαν οι “κίτρινοι” στο 12′ μετά από προσπάθεια του Εμπακατά. Ο Γκαρθία σούταρε έξω από την περιοχή ωστόσο η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Κλέιμαν. Στο 15′ ο Γκρέι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και βρήκε ωραία τον Πίρσμαν ο οποίος από πλεονεκτική θέση -μέσα στην περιοχή- σούταρε με το δεξί και αστόχησε. Έτσι, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη προκειμένου να ανοίξει το σκορ.

Αναγκαστική αλλαγή ο Εμπακατά, έπεσε ο ρυθμός

Η ομάδα του Πάρντιου αντιμετώπισε πρόβλημα στο 20′ με την αποχώρηση του Εμπακατά. Επεσε στο έδαφος, ζήτησε αλλαγή και αντικαταστάθηκε. Την θέση του πήρε ο Οντουμπάτζιο ο οποίος δεν είχε αρχίσει ως βασικός. Νέο κόρνερ κέρδισε ο Άρης μετά από σουτ του Μαντσίνι. Ακολούθησε σκληρό παιχνίδι από πλευράς του Βόλου με… κλωτσιές, με τον Κατοίκο να μην έχει σωστό έλεγχο στο παιχνίδι. Οι “κίτρινοι” είχαν ρίξει στροφές και έψαχναν “διαδρόμους” ενώ στο 41′ ο Γκρέι υποδείχτηκε σε θέση ως οφσάιντ, σε σουτ που έπιασε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Το ημίχρονο τελείωσε δίχως σκορ (0-0).

Γκολ από Γκαρθία που “σήκωσε” την φανέλα του Άλκη!

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Άρης έκανε το 1-0 με τον Μάνου Γκαρθία. Πήρε την πάσα από τον Μαντσίνι και από τα δεξιά της περιοχής, σούταρε και άνοιξε το σκορ στο 47′ του αγώνα. Μετά το τέρμα που πέτυχε, ο Ισπανός σήκωσε την φανέλα με το όνομα του Άλκη, σε μια πολύ ωραία στιγμή.

Τρομερός ο Ισπανός με χατ-τρικ! Δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι στον Άρη

Στο 58′ ο Μάνου Γκαρθία βρήκε ωραία τον Γκρέι μέσα στην περιοχή όμως ο Τζαμαικανός αστόχησε ενώ μετέπειτα ο Ισπανός σκόραρε για το 2-0. Πήρε την πάσα από τον Ματέο και με ωραίo τελείωμα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Άρη στο 61′. Στην συνέχεια ο Κατοίκος (ο ρέφερι του ματς) και ο Γκάμαρης (στο VAR) έδωσαν σόου στο 66′.

Εγινε χέρι από παίκτη του Βόλου στη περιοχή και ο ίδιος παίκτης στη συνέχεια έριξε κάτω τον Γκρέι, αλλά δεν δόθηκε παράβαση! Ηταν ξεκάθαρο το πέναλτι, με χέρι που έβγαζε… μάτια. Ο Μάνου σκόραρε ξανά, αυτή την φορά με φοβερό τέρμα έξω από την περιοχή. Εκανε ωραία ατομική ενέργεια και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κλέιμαν. Ετσι, ο Άρης έκανε το 3-0 απέναντι στον Βόλο στο 74′. Μια κεφαλιά του Μπράμπετς στο 82′ έφυγε άουτ και το παιχνίδι τελείωσε με 3-0.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (22’ Οντουμπάτζιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68’ Ετέμπο), Μάνου Γκαρθία (80’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι (80’ Μαζικού), Ματέο Γκαρσία (80’ Ροντρίγκες), Γκρέι (80’ Ιτούρμπε).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ροντρίγκο, Πίρινεν, Λούνα (68’ Αρούνα Σι), Μεταξάς (57’ Γκάτζι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68’ Πιρές), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84’ Κούτσιας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button