Μπάσκετ

Μήνυμα στήριξης και συγγνώμη από τους Αντετοκούνμπο στον Ιακωβίδη

Ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκονται στην Ελλάδα δίνοντας συνέντευξη Τύπου όντας και οι 2 πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Ο Θανάσης, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον Θοδωρή Ιακωβίδη μετά και τη συνέντευξη του δεύτερου, που έλεγε για την οικτρή οικονομική κατάσταση των Ελλήνων αθλητών.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε:

«Θέλω να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στον Θοδωρή και στον επόμενο Θοδωρή, επειδή δεν μπορεί να σηκώσει αυτά τα βάρη μόνος του. Όλοι είμαστε μαζί του. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα είναι προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής του ΝΒΑ.

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Το να είσαι στο τοπ επίπεδο είναι δύσκολο. Τα περισσότερα βράδια ήμουν μόνος στο Μιλγουόκι με την οικογένειά μου. Δεν το πολυσυζητάνε με τους αθλητές. Είναι δύσκολο. Όλοι κοιτούν τα χρήματα και σου λένε σκάσε και παίξε. Ήταν πολύ βαρύ. Χάρηκα που βγήκε και είπε πως ένιωθε. Χάρηκα πολύ γιατί και εγώ πάρα πολλά βράδια δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Έχω φίλους που με στηρίζουν και μου δίνουν κίνητρο. Μιλήσαμε με τον Θοδωρή και του είπα ότι ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάει. Όλα τα παιδιά πρέπει να τα στηρίξουμε. Και ο Καλαϊτζάκης. Ένα παιδί που ήρθε στους πρωταθλητές, που πρέπει να τα υποστηρίξουμε και να μην τα κρίνουμε με στόχο να γκρεμίζουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button