Μπάσκετ

Μέρος της προπόνησης ο Ντούβιε, συνεχίζει το ατομικό ο Καλαϊτζάκης

Ο Μπράις Ντούβιε ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια έκανε θεραπεία στο δεξί γόνατο, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Ο Άρης πραγματοποίησε μια προπόνηση σήμερα (09/03) το απόγευμα με το πρόγραμμα να είναι διαφορετικό μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης συμμετείχε ο Bryce Douvier και στη συνέχεια έκανε θεραπεία στο δεξί γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, εξαιτίας ενοχλήσεων στα γόνατα.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (10/03), νωρίς το μεσημέρι και την Κυριακή (11/03) οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button