Μπάσκετ

Μέξας: “Ο Βουλγαρόπουλος αν δυναμώσει θα αποτελεί σημαντική απειλή. Ο Σλαφτσάκης είναι ρολίστας”

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τον Ηρακλή και το ματς με την Καστοριά :

Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την άνοδο που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

-Για τον Βουλγαρόπουλο, τον οποίο προπονούσε στη Δράμα:

Είχε έρθει και ήταν ένα παιδί νεαρό πολύ ακατέργαστο. Είχε κάνει προπονήσεις και είχε δείξει ότι κάποια πράγματα τα καταλαβαίνει και τα πιάνει. Θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψει ακόμη παραπάνω τώρα, με περισσότερη συγκέντρωση και συνέπεια. Μπορεί να πάει ψηλά ο Βουλγαρόπουλος γιατί έχει τις προδιαγραφές. Πρέπει να δουλέψει και να προχωρήσει παραπάνω. Ξεκίνησε αργά το μπάσκετ αλλά ξέρει πολύ καλά το γήπεδο. Χρειάζεται λίγη δουλειά αγωνιστικά.

-Για το ποια καλά στοιχεία διαθέτει ο Βουλγαρόπουλος:

Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι είναι πολύ γρήγορος παρά το ύψος του. Μπορεί να πάρει ριμπάουντ και βελτιώνεται συνεχώς στην άμυνα. Από την άλλη, το κορμί του δεν είναι ακόμη αντρικό και έτοιμο αλλά όσο δυναμώνει θα μπορέσει να αποκτήσει δύναμη και θεωρηθεί μια σημαντική απειλή.

-Για τον Σλαφτσακη :

Ο Διαμαντής είναι πιο πολύ παιδί μου από τον Βασιλόπουλο, αφού έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής, όπως κάθε νέος παίκτης που πηγαίννει σε μία ομάδα με αυτή τη φανέλα. Επειδή είναι παίκτης που αντιλαμβάνεται τον ρόλο του στην ομάδα θεωρώ ότι κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερος. Ο Σλαφτσάκης είναι ρολίστας. Δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του και ο κόσμος του Άρη δεν πρέπει να περιμένει κάτι τέτοιο. Άκουσα για τον τραυματισμό του και ελπίζω να είναι περαστικά. Είναι σκληρό παιδί ο Διαμαντής και αντέχει τον πόνο.

-Για το ματς του Άρη με το Περιστέρι:

Νομίζω ότι είναι ένα μεικτό παιχνίδι. Η ομάδα του Περιστερίου έχει καλούς ρόλους και καλή χημεία. Υπάρχουν στην ομάδα μερικά παιδιά που έχουν χαρακτήρα και θα είναι ανταγωνιστικό το παιχνίδι την Κυριακή. Ο Γκρέι και ο Χάροου είναι κομβικοί παίκτες και ο Βασιλόπουλος το ίδιο. Αυτοί είναι παίκτες κλειδιά στην πορεία του Περιστερίου. Εκεί πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσει το τεχνικό τιμ του Άρη. Εννοείται πως η έδρα πάντα παίζει ρόλο. Το ματς θα είναι ντέρμπι. Ο Άρης πρέπει να περιορίσει τα καλά στοιχεία του Περιστερίου. Από εκεί και πέρα η νίκη θα κριθεί στο ποιος από τους δύο θα τα πάει καλύτερα.Δεν είναι πάντα εύκολο. Η μεγάλη φανέλα δημιουργεί την πίεση. Καμία ομάδα δεν παίζει μόνη στο πρωτάθλημα. Πρέπει να τα βλέπουμε λιγάκι πιο σφαιρικά τα πράγματα.

-Για το γεγονός ότι βρέθηκε στη Φενέρ:

Είχα την τύχη να βρεθώ στη Φενέρ. Αυτό ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία.

-Για το επόμενο ματς του Ηρακλή:

Ο Ηρακλής παίζει με το Πευκοχώρι στην έδρα μας. Θεωρητικά τους έχουμε αλλά όλα τα ματς μπορείς να τα κερδίζεις. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα αλλά εννοείται ότι υπάρχει πίεση. Θέλουμε να ανεβούμε στην Α1. Αν είμαστε όλοι μαζί και κάνουμε τη δουλειά μας σωστά μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button