Ποδόσφαιρο

Μάνος στο Yellow Radio: «Στόχος οι όμιλοι Europa League – Θα δώσω το 100%»

Στο Yellow Radio και στους απεσταλμένους στο Βέρμιο, μίλησε ο Δημήτρης Μάνος!

Ο Έλληνας επιθετικός, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη για την νέα του ομάδα, το πως νιώθει ο ίδιος και τι πιστεύει για την νέα αγωνιστική σεζόν σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Βιώνω πολύ καλό κλίμα, έχω ενσωματωθεί πιστεύω 100%. Έχουμε ξεκινήσει τις προπονήσεις, πιστεύω πως έχουμε ανεβάσει ρυθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες που ήταν ήδη εκεί γιατί με έβαλαν πολύ γρήγορα στο κλίμα και μου έδειξαν πως είναι μια οικογένεια.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;

Είναι αυτό που περίμενα, τα παιδιά είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην προσπάθεια του Άρη και φυσικά να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο.

Σχετικά με τον κόσμο της ομάδας

Σίγουρα η στήριξη του κόσμου είναι τεράστια, σίγουρα χρειάζεται και δεύτερος σέντερ φορ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ μας αλλά

Τι ήταν αυτό που αλλάζει στον Άρη φέτος συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές;

Πάνε να κάνουν κάτι καλό, έχουμε βγει στην πεντάδα, προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως ο πρόεδρος και ο προπονητής θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν έναν Άρη δυνατό, γιατί αυτό αξίζει και αρμόζει στον Άρη, να είναι δυνατός.

Σχετικά με τους νέους του συμπαίκτες όπως τους Φετφατζίδη και Μαντσίνι.

Από αυτούς τους παίκτες έχω μόνο να κερδίσω, μόνο να βελτιώνεσαι μπορείς δίπλα σε αυτούς. Σίγουρα θέλω να τους ζήσω και σε παιχνίδια για να δώσουν και εκείνοι στοιχεία και εγώ με την σειρά μου.

Τι να περιμένει από εσένα η ομάδα και ο κόσμος;

Εγώ θα δώσω το 100% στην ομάδα, θέλω φυσικά και να σκοράρω και εννοείται να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Είναι ακόμη νωρίς για να πούμε μεγάλα λόγια αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα τα δώσω όλα.

Τι θα ήθελες να πετύχεις με την φανέλα του Άρη;

Να μπούμε αρχικά στους ομίλους του Europa League, από εκεί και πέρα μετά είναι άλλοι στόχοι μετά όπως το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στον αέρα.

Φέτος στον Άρη συναντιέσαι με έναν παλιό σου γνώριμο, τον Τόλη Τερζή.

Ακριβώς, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω από παλιά και που με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ. Ελπίζω και τώρα να βλέπει και ο ίδιος την εξέλιξη μου και το αν έχω βελτιωθεί και να με βοηθήσει και εκείνος όπως τότε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button