Ποδόσφαιρο

Λίγος Άρης, “πέταξε” δύο βαθμούς με τον ΠΑΣ

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ούτε τώρα… Για τρίτο φετινό παιχνίδι, ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ηρθε ισόπαλος δίχως σκορ (0-0) “πετώντας” δύο πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Μπούργος δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, το στήσιμο της ενδεκάδας φάνηκε να μην βοηθά ενώ στην επανάληψη ο Άρης ήταν ανώτερος, έχοντας δοκάρι αλλά και φάσεις, τις οποίες όμως δεν μετέτρεψε στο γκολ.

Δεν υπήρχε καλή κυκλοφορία, δεν “έφτιαχνε” φάσεις

Στο 9′ ο Καμαρά κέρδισε φάουλ και ο Ιτούρμπε το εκτέλεσε, όμως δεν ανησύχησε τον Λοντίγκιν μιας και η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά. Ο Άρης γενικότερα “ψαχνόταν” το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και στο 16′ έγινε λάθος στα μετόπισθεν των “κιτρίνων”, με τον Περέα να προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις έχοντας την μπάλα στην περιοχή αλλά να κόβεται. Στο 17′ “ήρθε” η πρώτη απειλή από πλευράς του Άρη, με δυνατό σουτ του Σάσα.

Ο Λοντίγκιν απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ και έτσι “έσωσε” τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέχρι το πρώτο 25λεπτο ο Άρης έδειχνε κάπως νευρικός και έλειπε η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι, δεν μπορούσε να “φτιάξει” φάσεις η ομάδα του Μπούργος, ο οποίος προσπαθούσε να ενθαρρύνει τους παίκτες του. Στο 31′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τον Σνάιντερ ο οποίος σούταρε από πλεονεκτική θέση. Ο Άρης συνέχιζε να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις ως το 35′. Στο 39′ ο Εμπακατά κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά και στην εξέλιξη της φάσεις απομάκρυνε ο Λοντίγκιν. Το ημίχρονο έληξε δίχως τέρματα (0-0).

Φανερά καλύτερος στο β’ μέρος, είχε δοκάρι και ευκαιρίες όμως έλειψε το γκολ

Θέλοντας να αλλάξει την εικόνα του Άρη, ο Μπούργος έκανε τριπλή αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντουκουρέ πήρε την θέση του Σάσα, ο Μαντσίνι αντικατέστησε τον Εντιαγέ και ο Γκαρσία πήρε την θέση του Ιτούρμπε. Ο Άρης ήταν πιο “ζωντανός” στην επανάληψη και στο 50′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Η μπάλα έφτασε στον Καμαρά που να πασάρει στον Γκάνεα ο οποίος από τα αριστερά σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Λοντίγκιν. Στο 56′ το σουτ του Ρουμάνου έφυγε άουτ ενώ στην συνέχεια, ο Μπετόγλιο πήρε την θέση του Μπεναλουάν. Ακολούθησε γυριστό σουτ του Φαμπιάνο στο 61′ όμως μάζεψε την μπάλα ο Λοντίγκιν.

Στο 65′ ο Μαντσίνι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σε πρώτη φάση η μπάλα κόντραρε στον Γκαρντάφσκι με σουτ που έκανε ο Αργεντινός ενώ μετά από το δεύτερο σουτ του, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 71′ ο Καμαρά κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, ο Ματίγια εκτέλεσε και στην συνέχεια ο Άρης κέρδισε κόρνερ, δίχως να το εκμεταλλευτεί. O Λοντίγκιν έκανε καθυστερήσεις και δεν γλίτωσε την κίτρινη κάρτα. 

Οι “κίτρινοι κέρδισαν ακόμη ένα κόρνερ (το 8ο) και ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας του ΠΑΣ, χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία (74′). Το σουτ του Φαμπιάνο στο 78′ κόντραρε ενώ ο Λοντίγκιν μπλόκαρε το σουτ του Ματίγια στο 82′. Ο Καμαρά έχασε νέα καλή ευκαιρία στο 83′ με άστοχη κεφαλιά και στο 84′ η ομάδα του Μπούργος (πλέον είχε στην 11άδα και τον Σούντγκρεν) έφτασε πάλι κοντά στο γκολ με σουτ του Μαντσίνι. Ούτε το σουτ του Ντουκουρέ στο 91′ είχε ευτυχή κατάληξη και το ματς ολοκληρώθηκε (0-0).

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Μπράμπετς, Μπεναλουάν (54′ Μπερτόγλιο), Φαμπιάνο, Εμπακατά (79′ Σούντγκρεν), Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα (46′ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (46′ Γκαρσία), Εντιαγέ (46′ Μαντσίνι), Καμαρά

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (84′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ (73′ Παντελάκης), Περέα (90+2′ Μορέιρα)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button